Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Прально-сушильна машина TOSHIBA TW-BJ100M4UA

Код товару: 209290
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Toshiba
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прально-сушильні машини Прально-сушильна машина TOSHIBA TW-BJ100M4UA

Пральна машина Toshiba TW-BJ100M4 ідеально справляється із пранням великим об'ємом завдяки місткому барабану на 9 л. Це ідеальна модель для великої родини. Сучасні інноваційні технології, що використовуються, дозволяють максимально покращити якість прання і підвищити комфорт використання пральної машинки. Стильний дизайн, зручне фронтальне завантаження, інтуїтивно зрозуміле управління поєднується з надійністю і безпекою. Завдяки японській високій якості дана модель довго прослужить.

Ціна: 21156 грн
шт

Опис товару Прально-сушильна машина TOSHIBA TW-BJ100M4UA

 Потужний інверторний двигун Пральна машина Toshiba TW-BJ100M4 оснащена сучасним продуктивним та безшумним інверторним мотором REAL INVERTER. Він на порядок енергоефективніший, потужніший, безпечніший і довговічніший, ніж звичайні двигуни. Ще однією перевагою інверторного двигуна пральної машини є його низький рівень шуму. Прання більше ні в кого не викликатиме головного болю через монотонне набридливе гудіння. Ефективність та довговічність двигуна підтверджується японським виробником 10-річною гарантією. Фото 2 Toshiba TW-BJ100M4 Технологія GREAT WAVES Пральна машина Toshiba TW-BJ100M4 оснащена технологією GREAT WAVES, яка створює особливий потік води, що краще проникає в тканину. Гладкий внутрішнійбарабан і спеціальне вигнуте лопатеве крило забезпечує більшу ефективність відпрання. Автоматичне прання максимально наближене до ручного, тому білизна відмивається набагато краще. Завдяки даній технології прання в холодній воді заощаджує енергію, забезпечуючи той самий ефект, як при пранні при 40 градусах. Фото 3 Toshiba TW-BJ100M4 Відмінно розчиняє пральний порошок Пральна машина Toshiba TW-BJ100M4 - це модель, продумана до дрібних деталей, щоб забезпечити максимальний комфорт використання. Технологія CYCLONEMIX дозволяє економніше витрачати мийний засіб та покращувати ефективність процесу відпрання. Конструкція висувного лотка для додавання миючого засобупередбачає наявність спеціального механізму із крильчаткою. Тому порошок повністю розчиняється і краще проникає у відсік для прання. Пральний порошок завдяки даній технології розчиняється на 20% краще, ніж у звичайних пральних машинах. Фото 4 Toshiba TW-BJ100M4 Унікальність кристального барабана Пральна машина Toshiba TW-BJ100M4 має унікальну систему Magic Drum, яка полягає в особливій конструкції барабана. Це дозволяє створювати різні потоки в процесі прання, покращуючи проникнення в тканину і легко випраючи навіть найскладніші забруднення. Спеціальне покриття барабана стійке до забруднень, тому барабан завжди буде ідеально чистим. Гігієнічне, ефективне прання гарантоване. Апрограма ColorAlive збереже яскравість кольорів після прання. Фото 5 Toshiba TW-BJ100M4 Пральна машина Toshiba TW-BJ100M4 може за 12 хвилин освіжити ваші речі завдяки супер швидкій програмі прання. Є безліч корисних програм, розрахованих на різний тип одягу, що завантажується. Завантажте білизну, вибирайте необхідну програму та відпочивайте, поки пральна машина все робить за вас. Якщо ви раптом забули щось додати і прання вже запущено, то блокування дверей буде знято через 3 секунди і ви легко зможете додати будь-яку річ незалежно від вибраної програми.

Прально-сушильна машина TOSHIBA TW-BJ100M4UA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Прально-сушильна машина TOSHIBA TW-BJ100M4UA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прально-сушильні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прально-сушильні машини и купити Прально-сушильна машина TOSHIBA TW-BJ100M4UA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Прально-сушильна машина TOSHIBA TW-BJ100M4UA

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий
Максимальне завантаження, кг 9 кг
Габарити (ШxГxВ) Глибина: 59.5 см
Ширина: 61.5 см
Висота: 85 см
Рівень шуму Рівень шуму при пранні: 55 дБ
Рівень шуму при віджиму: 55 дБ
Програми Пам'ять
45' Прання
Синтетика
Кольорове
Змішане
Таймер
Бавовна
Бавовна Еко
Делікатні
Антиалергія
Тільки обертання
Попереднє прання
Додаткове полоскання
Функції Потужність
Старт / Пауза
Температура
Швидкість
Затримка
Мій цикл
Вибір температури
Вибір швидкості обертання
Обсяг пам'яті
Відображення часу, що залишився
Вага, кг 76 кг

* Технічні характеристики Прально-сушильна машина TOSHIBA TW-BJ100M4UA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Прально-сушильна машина TOSHIBA TW-BJ100M4UA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TOSHIBA TW-BJ100M4UA

Код товару: 305500
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 212211
На замовлення, 1-3 дні
Beko HTE 7616X0 22059 грн
Код товару: 365463
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →