Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч Toshiba MWP-MG-20P(WH)

Код товару: 332206
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Toshiba
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч Toshiba MWP-MG-20P(WH)

Мікрохвильова піч Toshiba MWP-MG-20P(WH) - окрема модель з поворотними перемикачами, виготовлена ​​в сучасному елегантному корпусі білого кольору.

Ціна: 3483 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч Toshiba MWP-MG-20P(WH)

Мікрохвильова піч Toshiba MWP-MG-20P(WH) - окрема модель з поворотними перемикачами, виготовлена ​​в сучасному елегантному корпусі білого кольору.
 
Функція гриля
Страви на грилі серед зими? Використовуйте функцію гриля в духовці, яка дозволить вам зберегти хрустку їжу і розігріти її без жиру. До того ж, набагато швидше, ніж у духовці.
 
Функціональність
Низька потужність духовки ідеально пом'якшує морозиво. Ви можете використовувати середню-низьку потужність для розморожування, розігріву супів або розм'якшення вершкового масла. Середня потужність ідеально підходить для розігріву рагу чи риби. Середня потужність дозволить розігріти рис, м'ясо, готові обіди.Використовуючи високу потужність, ви можете нагрівати молоко, інші напої та овочі. C1 активує гриль для запікання ковбас, шашликів, стейків та морепродуктів. C2 запікає шматки м'яса, C3 - великі шматки м'яса, наприклад, цілу курку, а гриль добре підійде для випікання хліба.
 
Швидке розморожування
Ви живете в бігах? Швидко розморожуйте готові страви та насолоджуйтесь їхньою свіжістю. Мікрохвильова піч допоможе вам розморожувати продукти за часом або вагою продукту.
 
Таймер
Встановіть регулятор POWER на потрібний рівень потужності, потім поверніть ручку ТАЙМЕР, щоб встановити час приготування відповідно до інструкцій з приготування. Мікрохвильова пічавтоматично почне готувати, а потім вимкнеться. Не забувайте встановлювати таймер у положення 0, якщо пристрій не використовується.
 
Безпека
Матеріали, що використовуються для виробництва мікрохвильової печі, відповідають суворим стандартам якості та забезпечують високий рівень безпеки від пожежі.
 
Світлодіодне освітлення
Світлодіодне підсвічування мікрохвильової печі дозволяє вам стежити за тим, що відбувається з вашою їжею.
 
Скляна плита
Скляна плита, що обертається на 255 мм, в духовці ідеально підходить для розігрітого посуду. Він дуже стабільний, що значно полегшує кладку та виїмку їжі.

Мікрохвильова піч Toshiba MWP-MG-20P(WH) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч Toshiba MWP-MG-20P(WH) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч Toshiba MWP-MG-20P(WH) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч Toshiba MWP-MG-20P(WH)

Об `єм 20 л
Потужність 800 Вт
Спосіб встановлення Отдельностоящая
Гриль Есть
Тип керування Механическое
Поворотные переключатели
Програми Гриль
Размораживание
Автоприготовление: 3 программы
Режим розморожування Есть
Кількість рівнів потужності 5
Інші функції Диаметр поворотного столика: 255 мм
Внутреннее покрытие: эмаль
Защита от детей
Решетка для гриля
Колір Белый
Габарити (ВхШхГ) 25.8 x 43.9 x 35.9 см
Тип відкриття дверцят Боковое левостороннее

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч Toshiba MWP-MG-20P(WH) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч Toshiba MWP-MG-20P(WH)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Toshiba MWP-MG-20P(WH)

Код товару: 158429
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332601
На замовлення, 1-3 дні
Delfa MD 202 MB 3526 грн
Код товару: 349616
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →