Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Накопичувач SSD TOSHIBA 3.5" 4TB (HDWT140UZSVA)

Код товару: 146888
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Toshiba
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

SSD приводи Накопичувач SSD TOSHIBA 3.5" 4TB (HDWT140UZSVA)

Місткість накопичувача: 4 ТБ
Тип жорсткого диска: Внутрішній
Форм-фактор: 3.5"
Інтерфейс: SATAIII
Швидкість обертання шпинделя: 5400 об/хв
Країна реєстрації бренду: Німеччина

Ціна: 5418 грн
шт

Опис товару Накопичувач SSD TOSHIBA 3.5" 4TB (HDWT140UZSVA)

 3.5-дюймовий жорсткий диск для систем відеоспостереження Toshiba S300 розроблявся та випробовувався для цілодобової надійної експлуатації в системах відеоспостереження. При його виробництві основний акцент робиться на швидкість, високу ємність і збільшення часу зберігання даних. S300 підтримує до 64 камер високої роздільної здатності, з яких ви зможете записувати та аналізувати кожен кадр. Обсяг вільного простору має важливе значення, коли треба безперервно знімати все, що відбувається протягом тривалого часу. Ємність до 10 ТБ дозволяє реєструвати та відтворювати події в режимі реального часу з високою роздільною здатністю, підтримуючи ідентифікацію об'єктів тарозпізнавання осіб.

Запис кожного кадру, аналіз найдрібніших подробиць
При аналізі відео, знятого системами відеоспостереження, не можна ризикувати жодним кадром. Саме тому ваша система зберігання даних повинна забезпечувати бездоганну швидкодію для виявлення швидкого руху, реєстрації найдрібніших подробиць та виконання розпізнавання осіб. Жорсткий диск S300 спеціально розроблявся з урахуванням ваших жорстких вимог. Він робиться з прицілом на цілодобову надійність і високу швидкодію, щоб ви ніколи нічого не пропустили.

Розроблено та перевірено на сумісність
Жорсткий диск S300 спеціально проектувався і перевірявся на підтримку до 64 камервисокої роздільної здатності, що забезпечує фантастичну гнучкість і масштабованість ваших систем відеоспостереження. Сумісність із цифровими відеореєстраторами (DVR), мережевими відеореєстраторами (NVR), відеосерверами та системами керування відео для цілодобового забезпечення безпеки. Ваша система відеоспостереження ніколи не спить, щоб ви могли спати спокійно.

Краща в галузі швидкодія
Буфер об'ємом 128 МБ і висока швидкість передачі даних відповідають вимогам, які пред'являються до обробки даних відеоспостереження, що формуються потоками даних з камер вищої роздільної здатності. Вища швидкодія в режимі реального часу досягається завдяки технологіїToshiba Dynamic Cache Technology, яка оптимізує виділення кешу для циклів читання та запису із застосуванням вбудованого алгоритму кешування та керування буфером.

Вбудовані датчики кутових коливань
Звичайні жорсткі диски, не оснащені датчиками кутових коливань, можуть негативно вплинути на швидкодію системи з кількома відсіками, що призводить до поширення вібрації. S300 забезпечує високу надійність, зводячи до мінімуму вібрацію за рахунок розширених методів контролю та технології датчиків. Декілька датчиків виявляють найменші струси, а вбудовані датчики кутових коливань також компенсують такі коливання, усуваючи ймовірність поширення вібрації в системах зкількома відсіками.

Висока надійність
Компоненти диска S300, що відрізняються високими міцністю та швидкодією, справляються з найскладнішими умовами для забезпечення вищої надійності. Якщо диск експлуатується за високої температури, запускається оптимізована швидкість підведення головки, що дозволяє знизити споживання електроенергії, водночас автоматично скорочуючи шум і вібрацію. Середнє напрацювання на відмову до мільйона годин і робоче навантаження 110 ТБ на рік гарантують душевний спокій при експлуатації систем відеоспостереження.

Накопичувач SSD TOSHIBA 3.5" 4TB (HDWT140UZSVA) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Накопичувач SSD TOSHIBA 3.5" 4TB (HDWT140UZSVA) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції SSD приводи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу SSD приводи и купити Накопичувач SSD TOSHIBA 3.5" 4TB (HDWT140UZSVA) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Накопичувач SSD TOSHIBA 3.5" 4TB (HDWT140UZSVA)

Виробник Toshiba
Тип Внутрішній
Тип SDD HDD
Об'єм, GB 4 ТБ
Інтерфейс з'єднання SATAIII
Форм -фактор, дюйм 3.5"
Швидкість обертання шпинделя, об / хв 5400 об/хв
Буфер, MB 128 МБ
Рівень шуму під час читання/запису, БД 26 дБ
Серія Surveillance
Розміри, мм 101.85 x 26.1 x 147 мм, 720 г

* Технічні характеристики Накопичувач SSD TOSHIBA 3.5" 4TB (HDWT140UZSVA) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Накопичувач SSD TOSHIBA 3.5" 4TB (HDWT140UZSVA)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TOSHIBA 3.5" 4TB (HDWT140UZSVA)

Код товару: 158092
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 128199
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 148896
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →