Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Top Technology TT-70 White

Код товару: 162023
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Top Technology
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Top Technology TT-70 White

Робот-пилосос з вологим прибиранням • потужність всмоктування 45 Вт • площа прибирання: 50 кв.м. • тип покриття: плитка, паркет, ламінат, кахель, лінолеум

Ціна: 3526 грн
шт

Опис товару Порохотяг Top Technology TT-70 White

Робот-пилосос ТТ 70 mini розроблений для домашніх та офісних приміщень. Він працює дуже тихо, його рівень шуму – 50 Дб (такий самий показник у людського голосу). Робота пилососа не відволікатиме співробітників в офісі, а в домашніх умовах ви спокійно можете займатися своїми справами і перебуваючи в іншій кімнаті ви навряд чи почуєте шум пилососу. Робот-пилосос досить маленьких розмірів – приблизно як килимок для мишки. Це дає можливість пробиратися в недоступні для великих моделей місця (під шафу, під батарею і так далі) і робити прибирання більш ретельно. Робот-пилосос компанії TopTechnology, на відміну від інших моделей, оснащений двома лічильниками, а не однією. Це дозволяє йому робити прибирання ще більшеретельно та якісно. Він справляється зі збиранням будь-яких покриттів - плитка, паркет, ламінат і так далі. Ви можете користуватися цим роботом-пилососом на дачі або в заміському будинку і не переживати, що він впаде зі сходів і зламається. Top Technology ТТ 70 mini оснащений датчиками, що визначають небезпечні ділянки, в які він не поїде. Ще одна особливість робота-пилососа ТТ 70 mini – він не заплутується у проводах. Заряджається за допомогою мережевого адаптера (йде в комплекті). Особливості робота-пилососа ТТ 70 mini: 3 програми очищення: Random (випадкові пересування); Spiral (рухи по спіралі); Along the wall (рухи вздовж стіни). Функція "Вологе прибирання" із спеціальною шваброю в комплекті; Низьке споживання електроенергії;Система адаптації під тип поверхні; Система виявлення перешкод; Система запобігання падінням зі сходів; Датчик, що запобігає ударам на передній панелі; Тиха робота; Відмінне прибирання в кутах за допомогою бічних щіток; Автоматично вимикається, якщо колеса заблоковані; Ходові колеса знімаються для спрощення збирання; Індикатори на корпусі пилососа (режим очікування, заряджання, повної зарядки).

Порохотяг Top Technology TT-70 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Top Technology TT-70 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Top Technology TT-70 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Top Technology TT-70 White

Тип прибирання Суха/волога
Система фільтрації НЕРА
Тип вакуумного очищувача Колба
Об'єм пилососного очищувача 200 мл
споживана потужність 25 Вт
Довжина мережевого шнура Площа прибирання 20 м2
Рівень шуму 50 дБ
Додаткові форсунки включені Насадка-щітка для пилу;
додаткова інформація комплектація: Top Technology TT-70z. Вертикальний зарядний пристрій. Індикатор заряду. Блок живлення 220 V. Акумуляторна батарея. Запасний фільтр. 2 бічні щітки. Серветка для вологого збирання. Інструкція російською та англійською мовами.
Вага 1.5 кг
Забарвлення Білий
Розміри 260х260х80 мм

* Технічні характеристики Порохотяг Top Technology TT-70 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Top Technology TT-70 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Top Technology TT-70 White

Код товару: 113530
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 129540
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 129867
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RVC18-E 3569 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →