Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Догляд за руками Tony Moly Panda's Dream White Hand Cream

Код товару: 172429
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Tony Moly
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Догляд за рукою Догляд за руками Tony Moly Panda's Dream White Hand Cream

Крем для рук, що освітлює, 30 мл

Ціна: 361 грн

Опис товару Догляд за руками Tony Moly Panda's Dream White Hand Cream

 Позбавити пігментації та омолодити шкіру рук допоможе крем Tony Moly Panda's Dream White Hand Cream. Він освітлює шкіру та бореться з гіперпігментацією, а також інтенсивно зволожує епідерміс та стимулює регенерацію клітин.

 
До складу крему для рук Tony Moly Panda's Dream White Hand Cream входить екстракт бамбука, який має властивість утримувати вологу і захищати шкіру від пересихання. Екстракт бамбука також відмінно знімає подразнення, відповідає за відновлення тканин, а в парі з маслом ши сприяє загоєнню мікротріщин. Ніацинамід знімає почервоніння, освітлює шкіру та покращує її колір. Екстракт меду з дерева манука живить шкіру рук, має протизапальну дію та стимулює оновлення клітин.Крем не містить шкідливих речовин, таких як парабени, штучні барвники та бензофенон.
 
Світло крем для рук Тоні Молі впорається з пігментними плямами і допоможе тьмяній шкірі рук повернути колишнє сяйво і красу. Засіб наповнює вологою, усуває сухість від обвітрювання та морозу, живить, відновлює та омолоджує шкіру. Крем із легким фруктовим ароматом укладений в упаковку у вигляді маленької панди.

Догляд за руками Tony Moly Panda's Dream White Hand Cream Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Догляд за руками Tony Moly Panda's Dream White Hand Cream в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Догляд за рукою купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Догляд за рукою и купити Догляд за руками Tony Moly Panda's Dream White Hand Cream в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Догляд за руками Tony Moly Panda's Dream White Hand Cream

Огляд Крем для рук
Об `єм 30 мл
Застосування Нанесіть крем для рук Тоні Молі на чисту шкіру і масажуйте легкими рухами до повного вбирання. Використовуйте крем у міру необхідності.
Дія Освітлення, харчування, зволоження
Тип шкіри Для всіх типів шкіри
Клас косметики Натуральна
Категорія Для жінок
Країна-виробник товарів Південна Корея
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Water, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Niacinamide, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Cyclopentasiloxane, Cyclopentasiloxane, Acid, Xanthan Gum, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Fragrance, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Polyacrylate-13, Chlorphenesin, Polyisobutene, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Stearate, Caprylyl Glycol, Honey
Час застосування Універсальний

* Технічні характеристики Догляд за руками Tony Moly Panda's Dream White Hand Cream можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Догляд за руками Tony Moly Panda's Dream White Hand Cream

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →