Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рюкзак THULE Vea 25L TVIR-116 (Light Navy)

Код товару: 216441
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Thule
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Рюкзаки Рюкзак THULE Vea 25L TVIR-116 (Light Navy)

Тип: Рюкзак
Колір блакитний
Для ноутбука діагоналлю: 15.6"
Розміри: 30x24x48 см
Об'єм: 25 л
Матеріал: поліестер, нейлон

Ціна: 4128 грн
шт

Опис товару Рюкзак THULE Vea 25L TVIR-116 (Light Navy)

Рюкзак для ноутбука або повсякденний рюкзак Thule — це ідеальний компаньйон у прогулянках містом; в університетському містечку чи щоденних поїздках. Найголовніше; він забезпечує стильну; але надійний захист ноутбука від ударів та подряпин. Але він також забезпечує безпечне зберігання та комфортне перенесення інших речей. Просто виберіть стиль та колір; які підходять саме вам – спортивний; повсякденний чи діловий. Рюкзаки для ноутбуків Thule призначені для надійного та стильного захисту вашого дорогого ноутбука та інших необхідних речей та ідеально підходять для сучасних міських реалій. Міцна конструкція та жорсткі матеріали прослужать довго навіть у міських джунглях. Thule VeaBackpack TVIR-116; 25L – рюкзак для ноутбука. У цьому стильному рюкзаку речі для занять спортом та роботи зберігаються окремо одна від одної; що дозволяє легко встигнути у тренажерний зал та завершити всі справи в офісі. Особливості: - спеціальні накладні кишені з м'якою підкладкою підходять для MacBook з діагоналлю 15 дюймів; ноутбуків з діагоналлю 15; 6 дюймів та планшетів з діагоналлю 10 дюймів. - Зберігайте всі необхідні для роботи речі у спеціальному відділенні; призначений для ноутбуків; планшетів; файлів; ручок; паспортів; USB-накопичувачів; невеликих шнурів та аксесуарів. - У внутрішній кишені, що розтягується, можна зберігати брудний одяг. - Зберігайте взуття в окремій кишені, що розтягується; розташованому із зовнішнього бокурюкзак. Якщо вона не використовується; його можна стягнути; щоб звільнити місце. - У зовнішній потайній кишені з плісковою підкладкою зручно зберігати телефон. - внутрішні сітчасті кишені призначені для зберігання речей; необхідні при поході до спортзалу: від замку; ключів і карти доступу до гребінця та туалетного приладдя. - Світловідбивні елементи на передній частині сумки та наплечних ременях забезпечать безпеку на дорозі. - Затягніть та закріпіть килимок для йоги або куртку під клапаном на застібках. - Система блискавок та клапанів для безпечного зберігання ваших речей у головному відділенні. - Наплічні ремені з м'якою підкладкою та задня панель з вентиляційним каналом забезпечують комфорт при носіннірюкзак.

Рюкзак THULE Vea 25L TVIR-116 (Light Navy) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рюкзак THULE Vea 25L TVIR-116 (Light Navy) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Рюкзаки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Рюкзаки и купити Рюкзак THULE Vea 25L TVIR-116 (Light Navy) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рюкзак THULE Vea 25L TVIR-116 (Light Navy)

Забарвлення Блакитний
Категорія Для чоловіків, жінок
З'єднання Нейлон, поліестер
Розмір 30x24x48 см
Огляд Рюкзак

* Технічні характеристики Рюкзак THULE Vea 25L TVIR-116 (Light Navy) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рюкзак THULE Vea 25L TVIR-116 (Light Navy)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на THULE Vea 25L TVIR-116 (Light Navy)

Код товару: 226600
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306496
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306497
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →