Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рукавички для єдиноборств THOR SHARK 10oz /PU/чорні (8019/03(PU) BLK 10 oz.)

Код товару: 325969
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: THOR
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Рукавички для єдиноборств Рукавички для єдиноборств THOR SHARK 10oz /PU/чорні (8019/03(PU) BLK 10 oz.)

Thor Shark - тренувальні боксерські рукавички для спарингів, виконані із застосуванням якісних матеріалів за доступною ціною.

Ціна: 1247 грн
шт

Опис товару Рукавички для єдиноборств THOR SHARK 10oz /PU/чорні (8019/03(PU) BLK 10 oz.)

 Thor Shark - тренувальні боксерські рукавички для спарингів, виконані із застосуванням якісних матеріалів за доступною ціною.

 
В якості зовнішнього матеріалу виступає PU шкіра, яка максимально наближена за характеристиками та відчуттями до натуральної, але трохи поступається вентиляцією та зносостійкістю, при цьому дає можливість використання якісного продукту за низькою ціною. Рукавички посилені подвійним рядком в області долонь, великий палець прикріплений до основної рукавички для захисту від пошкоджень.
 
Наповнення виконано з кількох шарів зносостійкої піни для поглинання удару та його рівномірного поширення по всій ударній поверхні рукавички.Область зап'ястя також посилена підкладкою із піни. Таке наповнення дозволяє запобігти травмам рук і травм суперника під час спарингу.
 
Надійна фіксація рукавички на руці проводиться довгим ремінцем з липучкою, а також манжетою, посиленою спеціальним пінним матеріалом EVA, який унеможливлює рух зап'ястя і перешкоджає отриманню травм при ударах.
 
Особливості:
 
Multilayer Mold - рукавичка виконана вручну і формується завдяки кільком шарам матеріалів. Наповнювач - це композиційний полімер (EVA) та піна. Зовнішній матеріал - PU шкіра.
 
Injection Mold - наповнювач виконаний за технологією лиття під тиском та забезпечує одноріднийрівень поглинання удару всієї робочої поверхнею. Такий підхід гарантує захист для рук спортсмена.
 
Impact absorption - наповнювач, який пригнічує ударний імпульс і розподіляє енергію по всій поверхні рукавички.

Рукавички для єдиноборств THOR SHARK 10oz /PU/чорні (8019/03(PU) BLK 10 oz.) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рукавички для єдиноборств THOR SHARK 10oz /PU/чорні (8019/03(PU) BLK 10 oz.) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Рукавички для єдиноборств купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Рукавички для єдиноборств и купити Рукавички для єдиноборств THOR SHARK 10oz /PU/чорні (8019/03(PU) BLK 10 oz.) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рукавички для єдиноборств THOR SHARK 10oz /PU/чорні (8019/03(PU) BLK 10 oz.)

Вага 10 oz (283 г)
Призначення Боксерские
Топ -матеріал Натуральная кожа
Наповнювач Impact absorption
Фіксація Long Strap
Забарвлення Черный/Белый

* Технічні характеристики Рукавички для єдиноборств THOR SHARK 10oz /PU/чорні (8019/03(PU) BLK 10 oz.) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рукавички для єдиноборств THOR SHARK 10oz /PU/чорні (8019/03(PU) BLK 10 oz.)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на THOR SHARK 10oz /PU/чорні (8019/03(PU) BLK 10 oz.)

Код товару: 337806
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337807
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337808
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →