Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер Thermex Surf 3500

Код товару: 155331
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Thermex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер Thermex Surf 3500

Тип: проточний; Джерело енергії: електромережа; Живлення: 220 В (1 фаза); Потужність (Вт): 3500; Продуктивність (л/хв): 2; Підключення труб залежить від установки; Габарити (см): 18x13x6.8

Ціна: 3010 грн
шт

Опис товару Бойлер Thermex Surf 3500

 Легкий та компактний проточний водонагрівач з гнучкими можливостями установки. Бойлер THERMEX SURF дуже легкий і має невеликі розміри. Прилад можна встановити як над, так і під раковиною, що робить водонагрівач зручним для невеликих квартир і малогабаритних кухонь та ванних кімнат.

 
Надійність: нагрівальний елемент із нержавіючої сталі з високою ефективністю нагрівання та захистом від утворення накипу. Універсальний монтаж: можливість під'єднання як над, так і під раковиною. Зручність використання: монтажна панель для швидкого встановлення.
 
Покращена комплектація: душові аксесуари в комплекті, хромована душова лійка має трикомфортний режим роботи. Безпека: клас пиловологозахисту IPX4, подвійний захист від перегрівання, захист від включення без води та від повітряних пробок.
 
Бойлер по-іншому називають водонагрівачем, оскільки він призначений для підігріву води. Ця техніка користується популярністю, тому що перебої з гарячим водопостачанням поки що актуальні. Перед вибором моделі та покупкою для початку треба розібратися, що таке бойлер.

Бойлер Thermex Surf 3500 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер Thermex Surf 3500 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер Thermex Surf 3500 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер Thermex Surf 3500

Тип водонагрівача Проточний
Нагріваючий елемент Спіраль
Функції Продуктивність 2 л/хв / при Δt = 25 ° С /
Захист захист від перегріву
захист від включення без води;
Встановлення Вертикальне
Розміри (shhvhgg) 18x13x6.8 см
Вага 1.3 кг
додаткова інформація Мінімальний переріз кабелю: 1.5 мм
Тиск min/max: 0/0.5 бар

* Технічні характеристики Бойлер Thermex Surf 3500 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер Thermex Surf 3500

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Thermex Surf 3500

Код товару: 113964
На замовлення, 1-3 дні
Novatec NT-S 50 3870 грн
Код товару: 325944
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 131403
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →