Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер Thermex IF-50 V Eco

Код товару: 157743
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Thermex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер Thermex IF-50 V Eco

Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний • об'єм: 50 л • потужність: 2 (0,7+1,3) кВт • тип ТЕНу: мокрий • установка: вертикальний • внутрішнє покриття бака: нержавіюча сталь • магнієвий анод: + • розміри (ВxШxГ , См): 88x45,2x26,3.

Ціна: 8514 грн
шт

Опис товару Бойлер Thermex IF-50 V Eco

 Сучасний електричний водонагрівач Thermex IF 50 V (Eco), внутрішнім об'ємом 50 л, створений для постійного, стабільного забезпечення гарячою водою споживача. Він відрізняється невеликими розмірами та вдалим корпусом прямокутної форми (Slim) з можливістю розміщення навіть у самому обмеженому просторі, де передбачено доступ до системи водопроводу. Сучасне виконання робить модель зручною та функціональною. На нижній фронтальній частині розташовується механічний регулятор і інформативний цифровий дисплей, що відображає поточну температуру і за допомогою якої можна задати потрібну нагріву води в діапазоні від 45 до 75°С. Високоефективна термоізоляція високою щільністю гарантуємінімальні теплові втрати та економічну роботу пристрою. Водонагрівач обладнаний двома незалежними нагрівальними елементами сумарною потужністю 2000 Вт, що гарантує стабільну роботу нагріву навіть при виході одного ТЕНу з ладу. Висока надійність Thermex IF 50 V (Eco) досягається завдяки комплексному захисту від корозії, яка включає магнієвий анод збільшеної маси і захисне відключення.

Бойлер Thermex IF-50 V Eco Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер Thermex IF-50 V Eco в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер Thermex IF-50 V Eco в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер Thermex IF-50 V Eco

Тип водонагрівача накопичувальний
Метод нагрівання електричний
Нагріваючий елемент мокрий
Об'єм танка 50 л
Захист Захисне відключення (ПЗВ):
Внутрішнє покриття танка нержавіюча сталь
Встановлення настінний
Розміри (shhvhgg) Висота, см: 88
Ширина, см: 45,2
Глибина, див: 26,3
Вага 12 кг

* Технічні характеристики Бойлер Thermex IF-50 V Eco можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер Thermex IF-50 V Eco

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Thermex IF-50 V Eco

Код товару: 215919
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332165
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 162332
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →