Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 80 В

Код товару: 155525
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Thermex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 80 В

Бойлер Thermex Praktik 80 V є одним із найкращих товарів у категорії бюджетних водонагрівачів середнього класу. Такої оптимальності виробнику вдалося досягти завдяки тому, що ціна Thermex Praktik 80 V робить його доступним великому сегменту покупців і якість такого товару знаходиться на належному рівні.

Ціна: 9546 грн
шт

Опис товару Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 80 В

 Нові технології, а також використання міцних та надійних матеріалів роблять цю модель безпечною для користувача та крім цього сприяють максимально тривалому періоду його експлуатації. Усі технічні характеристики відповідають необхідним міжнародним нормам та вітчизняним ГОСТам, тому користувачеві не потрібно турбуватися про роботу пристрою.

Такий настінний водонагрівач можна закріпити будь-яким зручним способом: як горизонтально, так і вертикально, залежно від пощади та планування приміщення. Бойлер Thermex Praktik 80 V відповідає габаритам 751 х 445 х 459 мм, завдяки чому його можна зручно розташувати у більшості ванних кімнат. У систему бойлера входять 2 відкритих (або мокрих)ТЕНу на 1500Вт та 1000Вт, які здатні розігрівати 80л води до температури 75°C. Матеріал корпусу та самого бака – нержавіюча сталь, а за теплоізоляцію пристрою відповідає пінополіуретанове покриття, що робить модель Thermex Praktik 80 V максимально стійкою до великої кількості циклів нагріву.

Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 80 В Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 80 В в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 80 В в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 80 В

Тип водонагрівача накопичувальний
Метод нагрівання Електрика
Нагріваючий елемент Відкритий (Мокрий ТЕН)
Об'єм танка 80
Внутрішнє покриття танка Нержавіюча сталь
Встановлення Вертикальна
Розміри (shhvhgg) 751 х 445 х 459 мм
Вага 16,8 кг

* Технічні характеристики Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 80 В можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 80 В

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ТХЕРМЕКс Практик 80 В

Код товару: 143274
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 63245
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 87748
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →