Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 30 В Слім

Код товару: 152453
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Thermex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 30 В Слім

Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний • об'єм: 30 л • потужність: 2,5 (1+1,5) кВт • тип ТЕНу: мокрий (TitaniumHeat) • установка: вертикальний • внутрішнє покриття бака: нержавіюча сталь • магнієвий анод: + розміри (ВxШxГ, мм): 50,1x36,5x37,8

Ціна: 5418 грн
шт

Опис товару Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 30 В Слім

Бойлер (водонагрівач) Thermex Praktik 30V Slim, як і інші прилади цього виробника, характеризується високою якістю виконання. Сучасні технології та високоякісні матеріали, що використовуються при їх виробництві, гарантують безпеку, безперебійну роботу та тривалий термін служби. Безпека приладу підтверджує відповідність міжнародним нормам, а також вітчизняним ГОСТам. Електроводонагрівач Thermex Praktik 30V Slim є ємністю об'ємом 30 літрів, що складається з внутрішнього бака (виготовленого з нержавіючої сталі) та зовнішнього сталевого корпусу, розділених екологічно чистою пінополіуретановою теплоізоляцією, що скорочує втрати тепла та економить електроенергію. В цюємність вмонтовано два патрубки. Один (з синім кільцем) – для впуску холодної води. Другий (з червоним кільцем) – для виходу нагрітої гарячої води. Нагрівання води всередині бака проводиться за допомогою розташованого на знімному фланці трубчастого електронагрівача (ТЕНу) потужністю 2,5 кВт, керованого термостатом. На захисній кришці водонагрівача розташована ручка керування терморегулятором (за допомогою неї користувач може виставити температуру води до 74С, яка автоматично підтримуватиметься термостатом), а також дві клавіші включення режиму потужності. Бойлер також має запобіжний клапан, який скидає надлишковий тиск через спеціальний дренажний отвір. Приустановці бойлера повинен бути передбачений злив з цього отвору в каналізацію.

Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 30 В Слім Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 30 В Слім в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 30 В Слім в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 30 В Слім

Тип водонагрівача накопичувальний
Метод нагрівання електричний
Нагріваючий елемент тип ТЕНу: мокрий (TitaniumHeat)
Об'єм танка 30 л
Функції Магнієвий анод
Функція прискореного нагрівання
термометр стрілочний, світловий індикатор
Захист терморегулятор
захист від перегріву
захист від надлишкового тиску
Ступінь захисту IPX4
Внутрішнє покриття танка нержавіюча сталь
Встановлення настінна, верикальна
підведення труб - нижнє
Розміри (shhvhgg) 36,5/50,1/37,8 см
Вага 10,2 кг
додаткова інформація Механічний індикатор температури, Регулювання температури води

* Технічні характеристики Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 30 В Слім можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер ТХЕРМЕКс Практик 30 В Слім

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ТХЕРМЕКс Практик 30 В Слім

Код товару: 89339
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 60778
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 162323
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →