Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Сонцезахисний засіб The Saem Snail Essential EX Wrinkle Solution Sun Cream SPF50+ PA+++

Код товару: 173864
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: The Saem
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сонцезахисний крем Сонцезахисний засіб The Saem Snail Essential EX Wrinkle Solution Sun Cream SPF50+ PA+++

Слимачний сонцезахисний крем, 45мл.

Ціна: 817 грн

Опис товару Сонцезахисний засіб The Saem Snail Essential EX Wrinkle Solution Sun Cream SPF50+ PA+++

 The Saem пропонує надійний захист шкіри від УФ-випромінювання, а також чудовий догляд. Оптимальне поєднання компонентів у складі крему дозволяє не тільки запобігти сонячним опікам, але й значно покращити стан шкіри, а також уповільнити процеси її старіння.

 
Високий сонцезахисний фактор SPF50+ PA+++ допоможе вберегти шкіру навіть у момент максимальної активності сонця, запобігти появі почервоніння, опіків, пігментації. Крім цього, крем діє ще за кількома напрямками: зволожує і заспокоює шкіру, відновлює її, освітлює пігментацію і підвищує пружність. Купуючи такий крем, ви отримуєте не тільки надійний санблок, але і повноцінний зволожуючий,крем, що відновлює, омолоджує.
 
У складі крему, як і у всій серії THE SAEM Snail Essential EX Wrinkle Solution, потужний комплекс антивікових компонентів:
 
Висококонцентрований екстракт золотого равлика – природний компонент з ефективним оздоровлюючим та омолоджуючим впливом. Сприяє відновленню пошкодженої шкіри, синтезу нових сполучних тканин. Равликовий екстракт зволожує, живить, пом'якшує, заспокоює та одночасно тонізує шкіру, робить її пружною та еластичною, розгладжує зморшки, освітлює пігментацію та вирівнює тон шкіри, попереджає появу рубців та плям пост-акне, дарує шкірі природне сяйво. Ще одна дивовижна властивістьравликового слизу – здатність знезаражувати поверхню шкіри, "склеюючи" між собою бактерії та нейтралізуючи їх життєздатність та проникнення в шкіру.
 
Екстракт алое віра – потужний компонент для відновлення, оздоровлення та омолодження, підходить для догляду за будь-яким типом шкіри. процеси, стимулює синтез колагену та еластину, розчиняє клейку речовину, яка склеює відмерлі клітини шкіри між собою, сприяє їхньому відлущуванню.
 
Аденозін- Підтримує клітинну активність, сприяє усуненню зморшок: дрібні розгладжуються, а глибокі стають менш вираженими. Аднеозин – дуже ефективний компонент антивікової косметики, оскільки він не руйнується під впливом тепла та світла, тому підходить і для денного догляду за шкірою, не втрачаючи своїх властивостей.
 
Гіалуронова кислота – важлива складова для повноцінного функціонування клітин, інтенсивно зволожує шкіру, прискорює синтез колагену та еластину, сприяє загоєнню ран, впливає на імунні реакції, захищає клітини від вільних радикалів, оберігає шкіру від передчасного старіння. Гіалуронова кислота створює на поверхні шкіринепомітну найтоншу плівку, яка запобігає випаровуванню води, зберігаючи вологу всередині, при цьому вона не закупорює пори шкіри, а також сприяє більш глибокому проникненню інших активних компонентів косметики.
 
Спосіб застосування: Нанести крем заключним етапом догляду за шкірою за 5-10 хвилин до виходу на сонце.
 
Обсяг: 45 мл

Сонцезахисний засіб The Saem Snail Essential EX Wrinkle Solution Sun Cream SPF50+ PA+++ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сонцезахисний засіб The Saem Snail Essential EX Wrinkle Solution Sun Cream SPF50+ PA+++ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сонцезахисний крем купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сонцезахисний крем и купити Сонцезахисний засіб The Saem Snail Essential EX Wrinkle Solution Sun Cream SPF50+ PA+++ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сонцезахисний засіб The Saem Snail Essential EX Wrinkle Solution Sun Cream SPF50+ PA+++

Ступінь захисту SPF50+ PA+++
Об `єм 45г
Тип засобів сонцезахисний крем
Номер у упаковці, ПК 1
Тип шкіри для всіх типів шкіри
Галузь застосування для шкіри обличчя
Країна виробник Корея
Клас косметики Міддл-маркет
Призначення захист від сонця, харчування, зволоження

* Технічні характеристики Сонцезахисний засіб The Saem Snail Essential EX Wrinkle Solution Sun Cream SPF50+ PA+++ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сонцезахисний засіб The Saem Snail Essential EX Wrinkle Solution Sun Cream SPF50+ PA+++

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →