Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Метеоприлад TFA Primavera (35113602)

Код товару: 159427
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: TFA
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Погодні станції та барометри Метеоприлад TFA Primavera (35113602)

Родзинкою метеостанції TFA «Primavera» є відображення так званого коефіцієнта тепла, що є те, як сприймається температура всередині приміщення в поєднанні з рівнем відносної вологості. Також дуже приємними для користувача є такі можливості Primavera, як можливість заряджання пристрою через порт USB і наявність у дисплея підсвічування, що дозволяє користуватися метеостанцією в будь-який час.

Ціна: 4257 грн
шт

Опис товару Метеоприлад TFA Primavera (35113602)

 Має кольоровий монітор, на якому демонструється гарний анімований прогноз погоди на найближчі 12 годин, сучасна багатофункціональна домашня метеостанція з виносним датчиком, яка в змозі тримати користувача не тільки в курсі мікроклімату в приміщенні, а й давати повне уявлення про погоду на вулиці, а також дозволяти постійно відстежувати поточний час та дату.

Сучасний кольоровий рідкокристалічний дисплей домашньої погодної станції TFA Primavera оснащений декількома рівнями підсвічування та пропонує своїм користувачам гарний анімований прогноз погоди в картинках, що займають майже третину екрану, а тому добре видно навіть з віддаленої відстані.Використання при показі широкої колірної гами покращує сприйняття та вигідно виділяє домашню метеостанцію TFA Primavera серед аналогів.

Крім яскравого сучасного кольорового дисплея з розмірами в 12,5 на 8 сантиметрів та наявності кількох рівнів підсвічування, родзинкою цієї метеостанції є можливість її заряджання через USB, а також демонстрація пристроєм коефіцієнта тепла та загальної комфортності перебування в приміщенні, що автоматично створюється шляхом аналізу поєднання внутрішніх температури та вологості.

Мініатюрний виносний датчик, що йде в комплекті з метеостанцією, має дуже незначні габарити в 10,8х4,5х2 сантиметра і може розміщуватися на дистанції до 60 метрів від базового.блок метеостанції. Датчик визначає дані температури, вологості та атмосферного тиску на вулиці і передає їх на частоті 433 МГц на центральний блок.

Метеоприлад TFA Primavera (35113602) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Метеоприлад TFA Primavera (35113602) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Погодні станції та барометри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Погодні станції та барометри и купити Метеоприлад TFA Primavera (35113602) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Метеоприлад TFA Primavera (35113602)

Тип Метеостанція
Погодні функції Зовнішня вологість
Зовнішня температура
Внутрішня вологість
Внутрішня температура
Прогноз погоди
Годинник
Сигнал тривоги Вологість
Температура
Показувати ЖК
Метод встановлення Настільний/настінний
живлення Батарейки
Від мережі
додаткові характеристики Частота передачі: 433 МГц Дальність передачі: 60 м (відкритий простір) Час передачі: 50 секунд Можливість зарядки пристроїв з підтримкою USB Вид прогнозу: анімований Розмір кольорового дисплея: 125 х 80 мм Кількість кольорових піктограм погоди: 5 Довгостроковий 12 годин Показання автоматично скидаються опівночі Температура конденсації Настроюваний сигналізатор температури Сприйняття температури в поєднанні з вологістю Кольорове підсвічування Кількість рівнів підсвічування: 2

* Технічні характеристики Метеоприлад TFA Primavera (35113602) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Метеоприлад TFA Primavera (35113602)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TFA Primavera (35113602)

Код товару: 325767
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159419
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159420
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →