Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Метеоприлад TFA Multy (35113410)

Код товару: 159424
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: TFA
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Погодні станції та барометри Метеоприлад TFA Multy (35113410)

Тип: Метеостанція; Тип механізму: Електронний; Спосіб встановлення: Настільний; Функції: Будильник, Вологість зовнішня, Вологість внутрішня, Зовнішній датчик, Підсвічування, Прогноз погоди, Температура зовнішня, Температура внутрішня, Годинник;

Ціна: 2451 грн
шт

Опис товару Метеоприлад TFA Multy (35113410)

Для забезпечення комфортних умов у будинку існує маса кліматичної техніки, яка стане марною без правильних вимірювань температури та відносної вологості в кімнаті. За це охоче береться компактна метеостанція TFA "Multy" із зручним зовнішнім модулем та гарним робочим діапазоном температури та вологості. Саме зовнішній модуль, що повідомляється з базовою станцією за допомогою радіохвилі, повідомляє показання по той бік вікна і прогнозує погоду для своєчасної реакції власника житла, який підключить кліматичну техніку на обігрів або охолодження.

Базова станція легко монтується на стіні або столі, відображає поточні показання та прогноз усередині приміщення та на вулиці, атакож може приєднати ще два модулі, що підключаються, для забезпечення більш точного контролю за мікрокліматом в декількох кімнатах, у тому числі і в дитячій, чий мешканець дуже чутливий до змін температури і вологості, а тому вимагає моментальної реакції на будь-які зміни з метою збереження його здоров'я і хорошого настрої. TFA "Multy" – це необхідний атрибут сучасного енергоефективного будинку.

Метеоприлад TFA Multy (35113410) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Метеоприлад TFA Multy (35113410) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Погодні станції та барометри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Погодні станції та барометри и купити Метеоприлад TFA Multy (35113410) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Метеоприлад TFA Multy (35113410)

Тип Метеостанція
Погодні функції Зовнішня вологість
Зовнішня температура
Внутрішня вологість
Внутрішня температура
Індикатор рівня комфорту
Прогноз погоди
Прогноз погоди у вигляді символів
Рівень комфорту
Фаза місяця
Годинник
Сигнал тривоги Вологість
Температура
Показувати Монохром
Метод встановлення Настільний/настінний
живлення Батарейки
додаткові характеристики Вимірювання температури повітря Одиниці вимірювання температури: °С/°F Реєстрація максимальних та мінімальних значень Тенденція зміни температури Настроюваний сигналізатор для зовнішньої температури Вимірювання відносної вологості Одиниці вимірювання: % RH Реєстрація максимальних та мінімальних значень Рівень комфорту Сухо при вологості повітря менше 40% Комфортно при 20 /27°C та вологості 40/70% Волого при вологості більше 70% Встановлення годинника: по радіосигналу (DCF77 - сигнал) або вручну

* Технічні характеристики Метеоприлад TFA Multy (35113410) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Метеоприлад TFA Multy (35113410)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TFA Multy (35113410)

Код товару: 159589
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 271037
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281081
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →