Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Гігрометр TFA "KlimaLogg Pro" (303039.IT)

Код товару: 216156
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: TFA
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Гігрометри Гігрометр TFA "KlimaLogg Pro" (303039.IT)

Модель професійного цифрового термогігрометра TFA "KlimaLogg Pro" у розширеній комплектації з USB-інтерфейсом для конфігурації приладу та швидкого зчитування показань. Даний прилад може бути використаний для якісного довготривалого моніторингу показників температури та вологості в обстежуваних приміщеннях, наприклад, для оцінки середовища у складських або виробничих приміщеннях, що може бути критичним, наприклад, для зберігання харчових продуктів, або виконання різних технологічних циклів.

Ціна: 6364 грн
шт

Опис товару Гігрометр TFA "KlimaLogg Pro" (303039.IT)

 Модель професійного цифрового термогігрометра TFA "KlimaLogg Pro" у розширеній комплектації з USB-інтерфейсом для конфігурації приладу та швидкого зчитування показань. Цей прилад може бути використаний для якісного довготривалого моніторингу показників температури та вологості в обстежуваних приміщеннях, наприклад, для оцінки середовища у складських або виробничих приміщеннях, що може бути критичним, наприклад, для зберігання харчових продуктів, або виконання різних технологічних циклів.

Гігрометр TFA "KlimaLogg Pro" (303039.IT) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гігрометр TFA "KlimaLogg Pro" (303039.IT) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Гігрометри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Гігрометри и купити Гігрометр TFA "KlimaLogg Pro" (303039.IT) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гігрометр TFA "KlimaLogg Pro" (303039.IT)

Огляд Термогігрометр
Одиниці виміру За Цельсієм
Тип інституції Настільний
додаткова інформація Додаткові функції Виведення показань на ПК
Розміри 98x25x137

* Технічні характеристики Гігрометр TFA "KlimaLogg Pro" (303039.IT) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гігрометр TFA "KlimaLogg Pro" (303039.IT)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TFA "KlimaLogg Pro" (303039.IT)

Код товару: 216266
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 216174
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 216175
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →