Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Метеоприлад TFA Crystal Cube (351110)

Код товару: 159409
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: TFA
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Погодні станції та барометри Метеоприлад TFA Crystal Cube (351110)

Тип: Метеостанція; Тип механізму: Електронний; Спосіб встановлення: Настільний; Функції: Барометр, Вологість зовнішня, Вологість внутрішня, Підсвічування, Температура зовнішня, Температура внутрішня, Годинник;

Ціна: 6450 грн
шт

Опис товару Метеоприлад TFA Crystal Cube (351110)

 Метеостанція TFA Crystal Cube 351110 є багатофункціональним пристроєм, здатним не тільки передбачати погоду, але й виступаючим у ролі термометра та суперточного годинника з будильником. Оригінальність дизайну станції передається завдяки 3D-анімації у вигляді прозорих кубів на верхньому корпусі з підсвічуванням прогнозованого варіанта погоди. Більш детальну інформацію та час завжди можна розглянути на РК-дисплеї з синім підсвічуванням.

Вимірювання температури та атмосферного тиску проводитися не тільки в приміщенні, але й на вулиці завдяки бездротовому датчику з дальністю передачі до 50 м. Температурні діапазони для вимірювання знаходяться в межах -20…+60 °С, що є оптимальнимпоказником для географічних широт нашої країни. І метеостанція, і датчик можуть як висіти на стіні, так і стояти на підставці - варіанти кріплення передбачені для обох випадків. Годинник у приладі не просто оснащений подвійним будильником, а ще й звіряється по радіосигналу з найточнішим атомним годинником під Франкфуртом.

Метеоприлад TFA Crystal Cube (351110) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Метеоприлад TFA Crystal Cube (351110) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Погодні станції та барометри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Погодні станції та барометри и купити Метеоприлад TFA Crystal Cube (351110) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Метеоприлад TFA Crystal Cube (351110)

Тип Метеостанція
Погодні функції Прогноз погоди
Сигнал тривоги Атмосферний тиск
Вологість
Температура
Метод встановлення Настільний
живлення Метеостанції: 4 батареї типу АА, LR6 1.5 В Датчика: 2 батареї типу АА, LR6 1.5 В
додаткові характеристики Будильник
Підсвічування дисплея
Годинник

* Технічні характеристики Метеоприлад TFA Crystal Cube (351110) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Метеоприлад TFA Crystal Cube (351110)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TFA Crystal Cube (351110)

Код товару: 232227
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159576
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159400
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →