Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Метеоприлад TFA Cosmo (202049)

Код товару: 159386
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: TFA
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Погодні станції та барометри Метеоприлад TFA Cosmo (202049)

Метеостанція TFA Cosmo 202049 є не тільки високоточним приладом для вимірювання атмосферного тиску, температури та вологості, але й вишуканою окрасою будь-якого інтер'єру. Усі деталі та елементи приладу виготовляються та збираються у Німеччині.

Ціна: 4730 грн
шт

Опис товару Метеоприлад TFA Cosmo (202049)

Барометр-анероїд – найпоширеніший тип механічного приладу для вимірювання атмосферного тиску. Конструктивно анероїд складається з круглої металевої (нікель-срібної або із загартованої сталі) коробки з ребристими основами, всередині якої знаходиться сильно розріджене повітря. Під впливом атмосферного тиску коробка або стискається, або розгинається. За допомогою передавального механізму зміни форми коробки передаються на стрілку і наводять її в рух уздовж шкали приладу.
Атмосферний тиск це найбільш суттєвий метеорологічний фактор, абсолютне значення якого, а також його зміна визначає погоду в даний момент, і в найближчий час або добу. ДоНа жаль атмосферний тиск, а точніше його зміни визначають не лише погоду за вікном. Особливо різкі зміни, перепади, можуть негативно впливати на самопочуття людини. Таким чином барометр буде корисним не тільки для передбачення погодних умов, а й фізичного, а може й душевного стану людини чутливої ​​до погодних змін.

Крім виконання основної функції вимірювання атмосферного тиску, цей метеоприлад містить ще термометр. Якщо знання про атмосферний тиск дають можливість будувати прогноз про зміну погодних умов, як то кажуть за бортом, то термометр покаже кліматичні умови всередині будинку, квартири, офісу тощо. Всімнам добре знайомі відчуття холоду чи надмірної спеки.

Метеоприлад TFA Cosmo (202049) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Метеоприлад TFA Cosmo (202049) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Погодні станції та барометри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Погодні станції та барометри и купити Метеоприлад TFA Cosmo (202049) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Метеоприлад TFA Cosmo (202049)

Тип Метеостанція
Огляд Механіка
Погодні функції Барометричне значення
Внутрішня вологість
Внутрішня температура
Сигнал тривоги Ні
Показувати Ні
Метод встановлення Настінний
додаткові характеристики тиск
температура
вологість

* Технічні характеристики Метеоприлад TFA Cosmo (202049) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Метеоприлад TFA Cosmo (202049)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TFA Cosmo (202049)

Код товару: 184562
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 184568
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159382
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →