Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Конвектор TESY CN 03200 MIS

Код товару: 332048
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Tesy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Конвективні обігрівачі Конвектор TESY CN 03200 MIS

Конвектор TESY CN 03 200 MIS - настінний обігрівач конвекторного типу з механічним керуванням та термостатом, призначений як для основного, так і додаткового обігріву приміщень.

Ціна: 3741 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Конвектор TESY CN 03200 MIS

Конвектор TESY CN 03 200 MIS - настінний обігрівач конвекторного типу з механічним керуванням та термостатом, призначений як для основного, так і додаткового обігріву приміщень.
 
Представлена ​​модель від болгарської компанії Tesy потужністю 2000 Вт можна використовувати для опалення приміщень площею до 20 м². Конвектор оснащений терморегулятором з плавним регулюванням, захистом від перегріву та замерзання, а також поставляється з комплектом кріплення для встановлення в настінному варіанті.
 
Опалення конвекторами дає можливість швидше прогрівати приміщення, причому будь-які приміщення, без урахування їх розмірів, планування та меблювання, а також тривалий час.утримувати комфортну температуру за рахунок значно менших витрат енергоносіїв.
 
Особливості та переваги електроконвектора:
  • Керуючий модуль: терморегулятор та вимикач, що забезпечує зручність при експлуатації пристрою
  • Швидке та зручне опалення: конвектори TESY спроектовані для прискореного теплообміну та циркуляції повітря у приміщенні через випромінювання інтенсивного потоку теплого повітря
  • Винятково тонкий дизайн: дизайн конвекторів TESY дозволяє зберегти максимальний життєвий простір. Усі конвектори TESY призначені для встановлення на стіну. Конвектори мають унікальний дизайн, а їх спеціальна установка забезпечуєфункцію "легке чищення"
  • Безпека: усі моделі обладнані пристроєм проти замерзання, захисним термостатом від перегріву та вимикачем з підсвічуванням
  • Нагрівальні елементи: У конвекторах моделі CN03 встановлений Х-подібний цільний нагрівальний елемент з алюмінієвим дифузором, що забезпечує безшумну роботу та не сушить повітря

Конвектор TESY CN 03200 MIS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Конвектор TESY CN 03200 MIS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Конвективні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Конвективні обігрівачі и купити Конвектор TESY CN 03200 MIS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Конвектор TESY CN 03200 MIS

Тип Конвектор
Опалювальна потужність 2000 Вт
Площа опалення 20м²
Термостат Есть
КОНТРОЛЬ Механическое
Параметри встановлення Настенный
Захисні функції Класс защиты: IP24
Влагозащита
Защита от перегрева
Защита от пыли и влаги
Защита от замерзания
додаткова інформація Плавная регулировка термостата
Закрытый нагревательный элемент
Колесики/ножки для перемещения
Настенный монтажный кронштейн
Индикатор работы
Розміри (SHHVKHT) 45 х 100.3 х 8.5 см
Вага 5.56 кг
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Конвектор TESY CN 03200 MIS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Конвектор TESY CN 03200 MIS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TESY CN 03200 MIS

Код товару: 367910
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 169838
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 336920
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →