Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

TESY ANTICALC REV 50

Код товару: 304726
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Tesy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли TESY ANTICALC REV 50

Сучасні водонагрівачі широко використовуються не лише жителями міста, а й власниками дач та садових ділянок. Вони з легкістю забезпечать комфортні умови проживання сім'ї з кількох людей, забезпечуючи теплою водою для різних побутових потреб. Водонагрівач Tesy ANTICALC REV 50 чудово впорається з подібним завданням та дозволить не докладати зусиль для нагрівання рідини до потрібної температури.

Ціна: 8514 грн
шт

Опис товару TESY ANTICALC REV 50

Зовнішній вигляд пристрою відповідає аналогічним виробам, а білий колір корпусу допоможе легко вписатися в інтер'єр приміщення. Регулятор температури блимають, що знаходяться на передній площині нагрівача, притягують погляд і надають йому новизни та актуальності.

Потужність 1,6 кВт нагрівального елемента дозволяє прогріти рідину об'ємом 50 л, що говорить про високу енергоефективність конструкції. Посудина зі склокерамічним покриттям, в який поміщений ТЕН, надійно захищає його від контакту з водою і не дає утворюватися накипу. Особливості конструкції (немає з'єднання внутрішньої колби та монтажного кронштейна) гарантують економію енергії на 16%, а сопла з нержавіючої сталі – уповільненнязмішування води і, як наслідок, збільшення виходу підігрітої рідини на 15%. Можливість уникнути замерзання та перегріву (присутність спеціальних датчиків) допомагає ухилитися від аварійних ситуацій та значно продовжує термін служби виробу.

 

TESY ANTICALC REV 50 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити TESY ANTICALC REV 50 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити TESY ANTICALC REV 50 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару TESY ANTICALC REV 50

Метод нагрівання Електрика
Нагріваючий елемент Прихований (Сухий)
Об'єм танка 50 л
Функції Захист від замерзання

Захист від перегріву

Магнієвий анод
Внутрішнє покриття танка Сталь зі склокерамічним покриттям
Встановлення Вертикальна
Горизонтальна
Розміри (shhvhgg) 608 x 440 x 468 мм
Вага 18.5 кг
додаткова інформація Кількість ТЕНів 2
Номінальна потужність 1600 Вт.
Потужність ТЕНу 2 x 800 Вт
Максимальна температура нагрівання 70 °C
Кількість користувачів 2 користувача

* Технічні характеристики TESY ANTICALC REV 50 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - TESY ANTICALC REV 50

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TESY ANTICALC REV 50

Код товару: 215919
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332165
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 162332
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →