Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен Тепломаш КЕВ 4С40Е

Код товару: 286412
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Тепломаш
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тепловий інструмент Фен Тепломаш КЕВ 4С40Е

Тепловентилятор для обігріву офісних, торгових, виробничих, складських та інших приміщень. Вбудований термостат підтримує температуру повітря в приміщенні від +5 до +40 °С.

Ціна: 4988 грн
шт

Опис товару Фен Тепломаш КЕВ 4С40Е

 Тепловентилятор Тепломаш КЕВ 4С40Е використовується для швидкого обігріву невеликих за площею приміщень, таких як офісні приміщення, гаражі, склади, підвали і т.д. Компактна форма та невелика вага тепловентилятора дозволить встановити його в будь-якій частині приміщення без будь-яких особливих труднощів і за необхідності переміщати з одного місця на інше.

 
Ця модель показує високу продуктивність і здатна підтримувати комфортну температуру в приміщенні в діапазоні від +5 до +40ºС. Це стало можливим завдяки вбудованому термостату, за рахунок якого ви зможете налаштувати точніші кліматичні показники.
 
Корпус тепловентилятора виготовлений із міцного металу, поверхню якого покривають шаром полімерної фарби, що дозволяє запобігти корозійним утворенням.

Фен Тепломаш КЕВ 4С40Е Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен Тепломаш КЕВ 4С40Е в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тепловий інструмент купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тепловий інструмент и купити Фен Тепломаш КЕВ 4С40Е в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен Тепломаш КЕВ 4С40Е

Напруга 380 В
Влада 0-2-4 кВт
Показувати Нет
додаткові характеристики Номинальный ток электродвигателя: 6.7 А
Степень защиты электродвигателя: IP21
Вага 6.2 кг

* Технічні характеристики Фен Тепломаш КЕВ 4С40Е можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен Тепломаш КЕВ 4С40Е

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Тепломаш КЕВ 4С40Е

Код товару: 332076
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 127338
На замовлення, 1-3 дні
VULKAN 4500ТП 5332 грн
Код товару: 362133
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →