Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Конвектор Теплокерамік TCM 400 Чорний

Код товару: 169834
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Теплокерамик
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Конвективні обігрівачі Конвектор Теплокерамік TCM 400 Чорний

Модель професійної серії з магнезитової плити. Магнезитова плита дозволяє досягти максимальної передачі теплових хвиль через керамічну поверхню, тим самим покращуючи віддачу тепла в приміщення, а не на задню стінку обігрівача.

Ціна: 2021 грн
шт

Опис товару Конвектор Теплокерамік TCM 400 Чорний

Теплокерамік TCM 400 чорний – один із найбільш затребуваних в Україні обігрівачів. Принцип роботи будується на виділенні нагрівальним елементом інфрачервоних хвиль. Такий тип випромінювання не здатний нашкодити здоров'ю та самопочуттю людей, оскільки його дія схожа на тепло сонячних променів. Встановлення ІЧ-приладів можливе навіть у кімнатах із новонародженими дітьми. На відміну від кондиціонерів, ТЕНів, тепловентиляторів та інших звичних пристроїв, вони нагрівають не повітря, а стіни, підлогу, предмети меблів та інтер'єру. Тому тепловіддача відбувається навіть після відключення електромережі. Теплокерамік TCM 400 призначений для контролю температури на площі близько 8 кв. В основному монтується настіну, проте для зручності переміщення встановлюють і спеціальні ножки на роликах. За допомогою Теплокерамік TCM 400 можна прогрівати житлові та офісні кімнати та кабінети, лікарняні палати та роздягальні, коридори та технічні приміщення, лоджії та кухні. Якщо потрібно обігріти велике місце, можливе формування теплової мережі, що складається з декількох однакових пристроїв. Teploceramic TCM 400 чорний має наступні характерні особливості: Невелика витрата електрики Довгий термін служби Компактні розміри Безшумність роботи Екологічність та гіпоалергенність матеріалів Стильний вигляд зовнішньої панелі

Конвектор Теплокерамік TCM 400 Чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Конвектор Теплокерамік TCM 400 Чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Конвективні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Конвективні обігрівачі и купити Конвектор Теплокерамік TCM 400 Чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Конвектор Теплокерамік TCM 400 Чорний

Тип керамічний обігрівач
Опалювальна потужність 400 Вт
Площа опалення 8 кв.м
Напруга 1~ 220 В / 50 Хз
Термостат Є
КОНТРОЛЬ Механіка
Таймер Ні
Параметри встановлення Настінний
Захисні функції виключені можливості опіків та травм; клас захисту IP54
додаткова інформація Робоча температура: 80 °С
Розміри (SHHVKHT) 600х600х14 мм
Вага 13 кг
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Конвектор Теплокерамік TCM 400 Чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Конвектор Теплокерамік TCM 400 Чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Теплокерамік TCM 400 Чорний

Код товару: 339896
На замовлення, 1-3 дні
MIDEA NDK20-21AF 2064 грн
Код товару: 83177
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RCX201-H 2064 грн
Код товару: 360194
На замовлення, 1-3 дні
Metier C2000 2107 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →