Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

TENDA AC9

Код товару: 136398
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: TENDA
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Маршрутизатори TENDA AC9

Частота роботи Wi-Fi: 2.4 ГГц, 5 ГГц
Швидкість Wi-Fi: >300 Мбіт/с
WAN-порт: Ethernet
Інтерфейси: 1×10/100/1000 WAN
4 × 10/100/1000 LAN
1 × USB
Країна реєстрації бренду: Китай

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару TENDA AC9

Tenda AC9 - це гігабітний дводіапазонний роутер зі швидкістю Wi-Fi до 1200 Мбіт/сек.

  • Максимальна швидкість 11ac до 1200 Мбіт/с.: 900 Мбіт/с. 802.11ac на частоті 5 ГГц та 300 Мбіт/с. 802.11n на частоті 2.4 ГГц
  • Двоядерний процесор Broadcom з оперативною пам'яттю типу DDR3 для забезпечення максимальної продуктивності та швидкості передачі даних
  • Технологія Beamforming+ розширює діапазон стандарту 802.11ac Wi-Fi пристроїв
  • Високомажні підсилювачі та 2 зовнішні антени для максимального покриття
  • Інтерфейс USB для організації хмарного сховища та використання принтера
  • Розумнеуправління Wi-Fi розкладом, світлодіодними індикаторами та енергозберігаючим режимом, що зменшує шкідливий вплив пристрою на здоров'я

 

AC9 - це інтелектуальний дводіапазонний гігабітний Wi-Fi роутер, спеціально сконструйований для домашнього використання. Швидкість передачі сягає 1200 Мбіт/с. За рахунок технології формування променя Beamforming+, роботи високопотужного підсилювача та зовнішніх антен пристрій дозволяє транслювати потокове відео та ігри без затримок у будь-якому місці та у будь-який час. Крім того, вбудований інтелектуальний розклад Wi-Fi дозволяє вмикати та вимикати Wi-Fi автоматично, щоб забезпечувати знижене енергоспоживання та зменшувати шкідливийвплив пристрою на здоров'я оточуючих.

Ігри без затримок та безперебійне потокове HD відео

АС9 створений для забезпечення високої пропускної спроможності за будь-яких онлайн розваг. Загальна швидкість передачі даних становить 1200 Мбіт/секунду: 900 Мбіт/секунду 802.11ас на частоті 5 ГГц та 300 Мбіт/секунду 802.11n на частоті 2.4 ГГц. Завдяки роботі потужного двоядерного процесора ви зможете повною мірою насолоджуватися онлайн розвагами, що вимагають високої пропускної здатності, такими як перегляд HD відео та ігри в мережі.

Beamforming+ розширює діапазон Wi-Fi та покращує стабільність сигналу

Технологія Beamforming+ або технологія формування променя, дозволяє підтримувати високу пропускну здатністьздатність у місцях, де передача даних утруднена. Також технологія дозволяє зменшити перешкоди від інших пристроїв, таких як комп'ютери, планшети, смартфони таким чином, щоб сфокусувати передачу Wi-Fi сигналу саме для вашого пристрою. Крім того, наявність потужних підсилювачів та 3 зовнішніх антен гарантують широкий Wi-Fi діапазон та стабільне з'єднання.

USB для створення власного хмарного сховища

Завдяки наявності USB-порту до маршрутизатора АС9 можна підключити зовнішній жорсткий диск для завантаження великих мультимедійних файлів, доступ до яких буде організований віддалено через хмару в будь-якому місці і в будь-який час.

Розумне керування AC9 для забезпечення низького енергоспоживання тазбереження здоров'я

Забуваєте вимкнути роутер перед сном? Набридло щоразу вмикати та вимикати пристрій? Програма розумного управління позбавить вас від зайвого клопоту. Встановіть зручний діапазон часу і АС9 вмикатиметься і вимикатиметься за розкладом автоматично, забезпечуючи низьке енергоспоживання. Крім того, дана технологія дозволяє зменшувати шкідливий вплив роутера на здоров'я вашої родини.

TENDA AC9 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити TENDA AC9 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Маршрутизатори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Маршрутизатори и купити TENDA AC9 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару TENDA AC9

Тип Маршрутизатор
Інтерфейс підключення до Інтернету (WAN) Ethernet
Додатково Режим роботи: Маршрутизатор, Точка доступу, WISP
Управління Wi-Fi розкладом, світлодіодними індикаторами та енергозберігаючим режимом
USB принт-сервер
USB FTP-сервер

* Технічні характеристики TENDA AC9 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - TENDA AC9

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TENDA AC9

Код товару: 306614
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224210
На замовлення, 1-3 дні
TP-Link M7200 2709 грн
Код товару: 113263
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →