Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Захист для боксу/єдиноборств Tempish DOWNHILL (набір 6 предметів) S (1020000716/S)

Код товару: 206671
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Tempish
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Захист для боксу та бойових мистецтв Захист для боксу/єдиноборств Tempish DOWNHILL (набір 6 предметів) S (1020000716/S)

Тип: Набір захисту
Стать: Унісекс
Кріплення: Липучки, Гумка, Панчоха
Матеріали: Пластик, Тканина
Колір: Червоний з чорним

Ціна: 1290 грн
шт

Опис товару Захист для боксу/єдиноборств Tempish DOWNHILL (набір 6 предметів) S (1020000716/S)

Набір захисту Tempish Downhill – набір захисту для катання в стилі downhill. Також підходить для агресивного катання на роликах, ковзанах, скейтбордах, лонгбордах, трюкових самокатах. У набір Tempish Downhill входить 6 елементів захисту - 2 на зап'ястя, 2 на коліна та 2 на лікті. Захист на зап'ястя має класичну конструкцію із пластиковими підсилювачами жорсткості з обох боків. Фіксація здійснюється трьома ременями на липучці. Внутрішній матеріал дуже м'який і добре поглинає вологу. При необхідності пластикові пластини можна обережно видалити та випрати захист у теплій (не гарячій) воді. Захист колін та ліктів – зовнішній жорсткий захисний чохол виконаний з твердого матеріалу, добре захищає від ударів. Він кріпиться дотекстильним деталям двома або трьома (залежно від розміру та елемента захисту) парами великих заклепок. Внутрішня запінена частина добре гасить удари та значно зменшує можливість отримання травми. Внутрішнє вилучення в запіненій частині запобігає випадковому зміщенню захисного елемента, забезпечуючи його правильне положення і, отже, найкращий захист.

Фіксація на коліні/лікті здійснюється щільною панчохою та двома ременями на липучках. На налокітнику це два еластичні ремені, на наколіннику верхній ремінь (вище коліна) так само еластичний, а нижній - жорсткий. Ця конструкція не сковує рух райдера та мінімілізує ймовірність сповзання протекторів. Райдер досить швидкоперестає відчувати захист, оскільки він практично відразу адаптується до його рухів. Цей комплект захисту має агресивну червоно-чорно-білу комбінацію кольорів із логотипом Tempish.

Захист для боксу/єдиноборств Tempish DOWNHILL (набір 6 предметів) S (1020000716/S) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Захист для боксу/єдиноборств Tempish DOWNHILL (набір 6 предметів) S (1020000716/S) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Захист для боксу та бойових мистецтв купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Захист для боксу та бойових мистецтв и купити Захист для боксу/єдиноборств Tempish DOWNHILL (набір 6 предметів) S (1020000716/S) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Захист для боксу/єдиноборств Tempish DOWNHILL (набір 6 предметів) S (1020000716/S)

Тип Набір захисту
Розмір З
Матеріал Пластик, Тканина
Розміри Чорний червоний
Вага 6 предметів

* Технічні характеристики Захист для боксу/єдиноборств Tempish DOWNHILL (набір 6 предметів) S (1020000716/S) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Захист для боксу/єдиноборств Tempish DOWNHILL (набір 6 предметів) S (1020000716/S)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Tempish DOWNHILL (набір 6 предметів) S (1020000716/S)

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →