Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Соковичавниці Tefal ZC 150838

Код товару: 147240
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Tefal
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Соковичавниці Соковичавниці Tefal ZC 150838

Потужність: 150 Вт; Тип: Шнекова; Гарантійний термін: 24 місяці; Колір: Чорний; Вага: 3.99 кг;

Ціна: 6493 грн
шт

Опис товару Соковичавниці Tefal ZC 150838

Зовнішність соковижималки підкорює з першого погляду: глянсова фактура чорно-червоного корпусу нікого не залишить байдужим. Пристрій має вишуканий стиль та акуратні габарити, тому відмінно доповнить собою будь-який кухонний інтер'єр.
 
Прилад має одну швидкість віджиму та реверсивний рух. Цього цілком достатньо для отримання якісного віджиму. Вам вибирати, чи ви хочете сік з м'якоттю або без - така система дозволяє наситити рідину нею або зробити повністю прозорий напій. Управління технікою здійснюється за допомогою поворотного важеля, розташованого на корпусі. Мінімізуйте відходи після переробки продуктів!
 
Система «Стопкрапля» дозволяє запобігти розбризкуванню вмісту та його втраті в процесі роботи. Як тільки ємності прибирають, подача соку та м'якоті припиняється. Коли резервуари знову будуть на своїх місцях, можна буде легко відновити роботу техніки.
 
Варто зауважити, що виробник подбав не тільки про комфортну роботу з приладом, а й про догляд за ним. Всі знімні частини соковижималки адаптовані для миття в посудомийній техніці, тому вам не доведеться витрачати час і сили на приведення її в колишній вигляд - про все подбає техніка.

Соковичавниці Tefal ZC 150838 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Соковичавниці Tefal ZC 150838 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Соковичавниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Соковичавниці и купити Соковичавниці Tefal ZC 150838 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Соковичавниці Tefal ZC 150838

Тип Шнекова
Додаткові характеристики Склянка
Комплектація 0.8 л
Об'єм ємності для соку 150 Вт
Габарити (ВхШхГ) 1 шт
Потужність Є
Вид шнека Є
Вага Є
Насадки Є
Кількість швидкостей 0.8 л
Колір Є

* Технічні характеристики Соковичавниці Tefal ZC 150838 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Соковичавниці Tefal ZC 150838

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Tefal ZC 150838

Код товару: 134523
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MESM 500 W 6794 грн
Код товару: 83169
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 111679
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →