Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Tefal GV9565E0

Код товару: 192704
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Tefal
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Tefal GV9565E0

Тип: із парогенератором; Потужність (Вт): 2600; Покриття робочої поверхні: металокераміка; Тиск пари: 7.7; Потужність подачі пари (г/хв): 150; Потужність парового удару (г/хв): 580; Об'єм резервуару для води: 1900; подання пари; вертикальне відпарювання; автоматичне вимкнення; еко режим

Ціна: 13287 грн
шт

Опис товару Праска Tefal GV9565E0

 Пар під високим тиском 7.7 бар

Швидке і ефективніше прасування стало можливим завдяки великій кількості пари, яка під тиском 7.7 бар проникає вглиб волокон тканини. Під впливом потоку пари 580 г/хв волокна тканини розм'якшуються, внаслідок чого ви легко розгладите навіть товсті і грубі матеріали.
 
Захист тканин та довгострокове використання
Завдяки унікальній технології подвійного захисту парогенератора Tefal ви можете гладити без побоювань зіпсувати тканину: система Protect запобігає появі плям, перетворює краплі та зайву воду на пару, а контейнер Calc Collector спрощує очищення від накипу. Просто дістаньте та спустошіть його, щоб підтримувативисоку ефективність роботи приладу.
 
Легке ковзання по тканині
Нове покриття забезпечує на 33% легше ковзання по тканині та зносостійкість. Такому покриттю не зашкодить контакт із гудзиками чи блискавками на одязі. Підошва праски має функцію самоочищення Autoclean, завдяки чому не забруднюється з часом і завжди забезпечує високоякісне розгладжування.
 
Інтуїтивне управління та зручна зміна програм
Парогенератор має 5 встановлених програм, підібраних до кожного виду тканини, які є оптимальним співвідношенням температури та пари: Eco, Delicate, Normal, Max та Boost. Панель Direct Control, що додатково розташована на ручці праски забезпечуєзручне використання та швидку зміну програм у процесі прасування.
 
Вертикальне прасування без розкладання дошки
Надзвичайна легкість праски і потужний потік пари дозволяє розгладити дрібні складки або нанести останні штрихи без розкладки дошки для прасування, прямо на одязі, що важить на вішалці. Вертикальне прасування — це зручно, ергономічно та ефективно навіть для делікатних тканин, таких як мереживо, вишивка або блискітки.
 
Гігієнічна прасування
Під впливом потоку пари та високих температур під підошвою праски гине до 99.99% бактерій у всіх видах тканини. Без ризику пошкодження матеріалу.

Праска Tefal GV9565E0 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Tefal GV9565E0 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Tefal GV9565E0 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Tefal GV9565E0

Потужність 2600 Вт
Підошва металокераміка / Durilium AirGlide Autoclean /
Постійне постачання пари 150 г/хв
Паровий удар 580 г/хв
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Об'єм резервуара для води 1900 мл
Автоматичне відключення Є
Система захисту від накипу Є
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Насадка для делікатних тканин Ні
Індикатор нагріву Світлодіодне
Вертикальна пара Є
Довжина шнура 1.7 м
Вага 5.1 кг

* Технічні характеристики Праска Tefal GV9565E0 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Tefal GV9565E0

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Tefal GV9565E0

Код товару: 156195
На замовлення, 1-3 дні
Tefal QT2020 17845 грн
Код товару: 328136
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328137
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →