Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрогриль Tefal GC 724D12

Код товару: 150103
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Tefal
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрогрилі Електрогриль Tefal GC 724D12

Потужність – 2000 Вт;
Поверхня для смаження – 800 м2 (40×20 см);
9 автоматичних програм приготування;
Кольоровий індикатор ступеня прожарювання;
Ручне налаштування температури нагріву;
Знімні пластини з антипригарним покриттям;
Чотири рівні ступеня прожарювання.

Ціна: 8987 грн
шт

Опис товару Електрогриль Tefal GC 724D12

Tefal GC724D12 – новинка від компанії Tefal. Модель GC724 є продовженням серії Snacking&Baking, особливістю якої є насадка-деко для запікання, що йде в комплекті з грилем. Пристрій дозволяє готувати стейки, випікати пироги, підігрівати або розморожувати продукти та ін. свинина та риба – все інше за Вас зробить гриль Tefal GC724 D12. Необхідна температура смаження та час приготування визначаються автоматично за допомогою функції Automatic Sensor Cooking.

Готуйте на грилі так, як подобаєтьсяВам.
 
Гриль Tefal Optigrill обладнаний спеціальним індикатором рівня прожарювання, завдяки якому Ви зможете повністю проконтролювати процес приготування від початку до самого кінця. На даному індикаторі кожен етап прожарювання позначений певним кольором. Фіолетовий - перший етап - пристрій повністю нагрітий. Синій та зелений – другий етап – процес смаження розпочався. Жовтий – наступний етап – м'ясо досягло рівня слабкої прожарки. Помаранчевий – передостанній етап – м'ясо досягло рівня середньої прожарки. Червоний – останній етап – м'ясо досягло рівня сильного прожарювання. Т.к. гриль моделі GC724D оснащений функцією звукових повідомлень, Вам не доведеться стежити постійно за жаркою– про перехід на наступний етап приготування повідомить спеціальний звуковий сигнал. Таким чином, гриль зможе догодити навіть дуже вимогливому гурману: просто доведіть стейки до того ступеня прожарювання, яке подобається Вам чи Вашим гостям. У випадку, якщо один віддає перевагу слабкій прожарці, а інший - сильній, просто дочекайтеся, поки один шматок досягне ступеня слабкої прожарки, а другий - просто залиште смажитися на грилі далі, поки він не досягне необхідного стану. Tefal OptiGrill + XL оснащений знімними пластинами з литого алюмінію, що дозволить їх легко виймати з пристрою і так само легко мити в посудомийній машині разом із піддоном для жиру. Крім того, пластини покриті антипригарним.покриттям, завдяки чому Ваші стейки не підгорятимуть.
 
9 програм приготування.
 
Tefal Optigrill+ XL GC724 має 9 програм приготування, розташовані на панелі пристрою, за допомогою яких Ви зможете приготувати страви різного типу: червоне м'ясо, гамбургери, птах, гарячі бутерброди, сосиски, морепродукти, свинина, бекон, риба.
>
 
Індикатор ступеня прожарювання.
 
Ви віддаєте перевагу ідеально просмаженим стейкам? З грилем OptiGrill+ Ви легко зможете приготувати м'ясо будь-якого ступеня прожарювання. Досягти необхідного рівня прожарювання Вам допоможе спеціальний індикатор, яким оснащений гриль Tefal. За допомогою цієї функції Ви зможете простежити, на якому етапіприготування знаходиться стейк.
 
Automatic Sensor Cooking.
 
Завдяки вбудованій функції Automatic Sensor Cooking, гриль автоматично визначає, скільки продуктів розташовано на поверхні для смаження, якої товщини шматки. Виходячи з цієї інформації, пристрій автоматично підбирає температуру приготування та час, за який той чи інший інгредієнт досягне ідеальної кондиції.
 
Легке очищення пристрою.
 
Tefal XL+ оснащений знімними пластинами, які виготовлені з литого алюмінію та покриті антипригарним покриттям. Пластини прості в очищенні – разом із піддоном для збору зайвого жиру їх можна чистити у посудомийній машині.
 
Піддон длязбору жиру та зайвої рідини.
 
Пластини гриля спеціально розташовані під кутом 7°, що дозволяє сокам і жиру, що виділяються в процесі смаження, стікати в спеціальний великий піддон. Піддон (як і інші елементи гриля) легко витягти з пристрою та вимити в посудомийній машині.
 
Велика площа пристрою.
 
У Вас велика сім'я, чи передбачається велике застілля? З моделлю GC724 Snacking&Baking Ви зможете, виклавши на пластини більше інгредієнтів, одержати кількість порцій, якої вистачить на цілу компанію людей. Загальна площа поверхні для смаження становить - 800 см², що на 33% більше, ніж, наприклад, модель Tefal GC712 Optigrill+. Оскільки пристрій має великуповерхню для смаження, Ви зможете приготувати страви на 6-8 порцій.
 
Пластини високої якості.
 
Знімні пластини, якими оснащений Tefal OptiGrill+ XL, виготовлені з литого алюмінію з унікальним покриттям PTFE. Їхня висока якість підтверджується високим ступенем продуктивності.
 
Форма для запікання.
 
Особливістю моделі GC 724 Snacking & Baking є спеціальна форма насадки-деко для запікання, яка йде в комплекті з грилем. Підігрійте їжу в цій формі, готуйте тюфтельки в томатному соусі, запікайте на вечерю піцу, смажте соковиті пончики або радуйте своїх близьких смачними пирогами - все це можна приготувати з формою для запіканнявід компанії Tefal.
 
Контроль температури.
 
Грилі лінійки Optigrill+ оснащені ручним режимом із 4-рівневим регулюванням температури приготування. Завдяки ручному настроюванню температурного режиму, Ви зможете експериментувати та підбирати температуру для різних інгредієнтів, збільшуючи або зменшуючи інтенсивність прожарювання. Крім того, ця функція дозволяє готувати страви із заморожених продуктів.
 
Готуйте здорову їжу.
 
Вважається, що різні види термічної обробки є основними джерелами ПАВ (поліциклічних ароматичних вуглеводнів). Розробники компанії Tefal подбали про те, щоб під час приготування на грилівиділялося якнайменше ПАУ. Завдяки використаній в GC724+ XL технології, Ви зможете готувати корисні страви, які не зашкодять ні Вашому здоров'ю, ні Вашій фігурі.
 
Пробудіть у собі майстра приготування стейків.
 
Відомо, що ідеально приготовлений стейк має бути соковитим усередині, а зовні бути трохи підрум'яненим. Саме соковитість та ніжність стейку всередині свідчать про те, що м'ясо було приготовлене правильно. Якщо стейк був пересмажений, він стає жорстким. Саме тому такий важливий ступінь прожарювання. Якщо Ви використовуєте звичайну сковороду чи гриль, то процесом прожарки дуже складно стежити, т.к. завжди є шанс, що м'ясо не досмажиться чипересмажиться. Складність полягає ще в тому, що температура прожарювання та час безпосередньо залежать від виду м'яса та товщини шматка. Завдяки вбудованій у Tefal GC 724D12 технології Automatic Sensor Cooking, Ви з легкістю зможете вирішити цю проблему – гриль автоматично визначить розмір порції та підбере необхідну температуру.

Електрогриль Tefal GC 724D12 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрогриль Tefal GC 724D12 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрогрилі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрогрилі и купити Електрогриль Tefal GC 724D12 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрогриль Tefal GC 724D12

Напруга 2000
Тип електронне
Кількість автоматичних програм 9 програм приготування
Розмір робочої поверхні регульований термостат є (110-285 ° С)
Положення пластин efal Optigrill+ XL GC724 має 9 програм приготування на панелі пристрою, за допомогою яких Ви зможете приготувати страви різного типу: червоне м'ясо, гамбургери, птиця, гарячі бутерброди, сосиски, морепродукти, свинина, бекон, риба
Тип встановлення Пластини прості в очищенні - разом з піддоном для збору зайвого жиру їх можна чистити в посудомийній машині
Тип керування Знімні пластини, якими оснащений Tefal OptiGrill+ XL, виготовлені з литого алюмінію з унікальним покриттям PTFE
Габарити (ВхШхГ) 530x230x490 мм
Комплектація Чорний метал

* Технічні характеристики Електрогриль Tefal GC 724D12 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрогриль Tefal GC 724D12

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Tefal GC 724D12

Код товару: 268033
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306734
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220779
На замовлення, 1-3 дні
Tefal GC 750830 9761 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →