Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Tefal FV 1844

Код товару: 136354
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Tefal
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Tefal FV 1844

Тип пристрою звичайна праска; Потужність 2300 Вт; Матеріал підошви кераміка; Фірмове покриття підошви Тefal Easy Gliding; Паровий удар 110 г / хв.

Ціна: 1763 грн
шт

Опис товару Праска Tefal FV 1844

Швидке та легке прасування
Поєднуючи високоефективну роботу та максимальну зручність використання, парова праска Maestro з безліччю опцій гарантує швидкий та ефективний догляд за вашими речами. Постійна подача пари до 35 г/хв, паровий удар до 110 г/хв, керамічна підошва, що легко ковзає, і набір додаткових функцій.
 
Парова праска Maestro поєднує все найкраще: виняткову легкість використання та високу продуктивність для швидкого прасування без зусиль. Постійна пара до 35 г/хв гарантує неперевершену ефективність використання, паровий удар до 110 г/хв допоможе розгладити найстійкіші складки. Екстраширока керамічна підошва розроблена спеціальнодля покриття максимальної ділянки тканини та легкого ковзання, ергономічний тригер подачі пари та спрею зручно розташований на ручці праски для легкого та інтуїтивного використання. На додаток йде солідний набір удосконалених функцій: функція «Крапля-стоп», місткий резервуар для води з видимим рівнем та легким наповненням, захист від утворення накипу та багато іншого. З Maestro ви досягнете нових висот ефективного та комфортного прасування без зайвого клопоту та марнування часу.
 

Праска Tefal FV 1844 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Tefal FV 1844 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Tefal FV 1844 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Tefal FV 1844

Потужність 2300 Вт
Підошва Кераміка
Постійне постачання пари 35 г/хв
Паровий удар 110 г/хв.
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Об'єм резервуара для води 270 мл
Автоматичне відключення Є
Система захисту від накипу Є
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Насадка для делікатних тканин Ні
Індикатор нагріву Світлодіодне
Вертикальна пара Є
Довжина шнура 1.5 м

* Технічні характеристики Праска Tefal FV 1844 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Tefal FV 1844

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Tefal FV 1844

Код товару: 143102
На замовлення, 1-3 дні
MPM MZP 01 1806 грн
Код товару: 362159
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367592
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →