Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Tefal C2640452

Код товару: 187703
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Tefal
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Каструлі Tefal C2640452

Діаметр 24 см Особливості Індикатор нагріву Кришка Ні Матеріал корпусу Алюміній Внутрішнє антипригарне покриття Reinforced with minerals Тип Сковорідки традиційні Зовнішнє антипригарне покриття Є

Ціна: 1634 грн
шт

Опис товару Tefal C2640452

Антипригарне покриття, посилене мінералами Високоякісна антипригарна поверхня з включеннями мінералів для ще кращої стійкості до механічних деформацій та подряпин. Tefal Brut Технологія температури Thermo-Spot Індикатор Thermo-Spot стає червоним, коли сковорода нагрілася до ідеальної температури для оптимального приготування. Це гарантує ідеальну текстуру, ідеальний колір, ідеальний аромат. Створена для приготування смачних та поживних страв щодня. Tefal Brut Товсті стінки та дно Для кращої стійкості до механічних деформацій та подряпин. Tefal Brut Сумісність з варочними поверхнями: всі поверхні + індукційні Підходить для всіх варильнихповерхонь (газові, електричні, керамічні та індукційні). Tefal Brut Високоякісне зовнішнє та внутрішнє антипригарне покриття Легке очищення та зручне приготування. Tefal Brut Зроблено у Франції Цей посуд виготовлений у Франції з використанням багаторічного досвіду та новітніх технологій виробництва. Tefal Brut Tefal — виробник кухонного посуду №1 у світі* Тільки Tefal гарантує та забезпечує стабільно хороші результати приготування. А це ще одна причина вибрати Tefal.

Tefal C2640452 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Tefal C2640452 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Каструлі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Каструлі и купити Tefal C2640452 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Tefal C2640452

Діаметр 24 см
Тип Сковорідки традиційні
Форма Кругла
Матеріал корпусу Алюміній
Забарвлення Чорний
Країна-виробник товарів Франція

* Технічні характеристики Tefal C2640452 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Tefal C2640452

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Tefal C2640452

Код товару: 252165
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255432
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252150
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →