Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Tefal BL2C0130

Код товару: 242827
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Tefal
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Tefal BL2C0130

Міксер/Блендер Tefal BL2C0130 - це потужність, зручність та комфорт використання для завжди якісних результатів. Завдяки якісним матеріалам прилад прослужить вам протягом багатьох років.

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару Змішувач Tefal BL2C0130

Міксер/Блендер Tefal BL2C0130 - це потужність, зручність та комфорт використання для завжди якісних результатів. Завдяки якісним матеріалам прилад прослужить вам протягом багатьох років.
 
Змішування та подрібнення
Стаціонарний блендер Tefal BL2C0130 - це пристрій високого класу, який на домашній кухні буде незамінним для багатьох кухарів. Справа в тому, що багато процесів можна робити і занурювальним блендером. Але приготувати коктейль або смузі із заморожених продуктів, а також досягти ідеальної консистенції супу-пюре можна лише з настільним подрібнювачем. За своєю доступною ціною модель відрізняється сучасним зовнішнім виглядом та широкимиможливостями.
 
Потужне подрібнення
Блендер Tefal BL2C0130 легко подрібнює інгредієнти будь-якої складності. Навіть лід із морозильної камери перетвориться на крижану крихту за лічені секунди. Готуйте молочні коктейлі із заморожених інгредієнтів, щоб порадувати себе та своїх гостей. Ви також можете приготувати лід для коктейлів для забійної вечірки! Двигун на 450 Вт допоможе вам заощадити час.
 
Система захисту Smart Lock
Фірмова технологія захисту від випадкового включення робить роботу з блендером Tefal BL2C0130 безпечною та комфортною. Спеціальний замок на підставі чаші виключає увімкнення пристрою до того, як чаша буде встановлена ​​на робоче місце. При цьомуфіксація здійснюється поворотом корпусу. А розібрати пристрій так само легко, як і зібрати. Легкий догляд, миття та чищення допоможуть зберегти привабливий вигляд пристрою.
 
Зручна експлуатація
Блендер Tefal BL2C0130 має стійку основу. На передній панелі розташований поворотний регулятор. Щоб зробити роботу простіше і зрозуміліше, модель має 2 швидкісні режими. Ви можете вибрати будь-який із них залежно від типу інгредієнтів. Окремо є режим пульсації для подрібнення короткими фазами. Великий обсяг чаші дозволяє готувати одразу багато продуктів. На стінці чаші нанесено мірні позначки, щоб вам було простіше орієнтуватися при додаванніінгредієнтів.
 
Купити міксер/Блендер Tefal BL2C0130 ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном.

Змішувач Tefal BL2C0130 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Tefal BL2C0130 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Tefal BL2C0130 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Tefal BL2C0130

Тип блендера Стаціонарний
Тип змішувача Стаціонарний
Потік швидкостей 2
Потужність (BT) 450
КОНТРОЛЬ Від мережі
Форсунки Кількість лез – 4 (леза Zelkrom)
Шліфування Без подрібнювача
Імпульсний режим Є
Матеріал корпусу Пластик
Отвір для інгредієнтів Місткість склянки: 1,5 л (корисний об'єм: 1,25 л)
додаткова інформація Просте очищення
Нековзні ніжки
Кришка для зберігання
Функція подрібнення льоду
Присоски для стійкості
Можна мити в посудомийній машині
Дозувальна чашка
Забарвлення Білий
Вага 1.43 кг
Розміри (SHHHHV) 18.1 x 17 х 37.9 см

* Технічні характеристики Змішувач Tefal BL2C0130 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Tefal BL2C0130

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Tefal BL2C0130

Код товару: 125966
На замовлення, 1-3 дні
MPM MMR-17Z 1763 грн
Код товару: 149689
На замовлення, 1-3 дні
MPM MBL-30/C 1763 грн
Код товару: 187744
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →