Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ TCL 43DP640

Код товару: 126311
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: TCL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ TCL 43DP640

LCD телевізор (LED); діагональ екрану: 43"; роздільна здатність: 3840x2160 (4K); тюнер аналоговий/цифровий: DVB-T2/C/S2; Smart TV: SMART TV 3.0; мережевий інтерфейс: +

Ціна: 17415 грн
шт

Опис товару ТБ TCL 43DP640

 Діагональ, дюйм: 

Діагональ, дюйм - розмір екрану вимірюється довжиною його діагоналі, що виражається в дюймах (1 дюйм = 25,4 мм). Найбільш оптимальними за ціною є моделі із діагоналями 32-42".

43

Роздільна здатність, пікселі:
Роздільна здатність, пікселі — розмір зображення на екрані в пікселях. Чим вище роздільна здатність, тим більш детальне зображення користувач отримує. Для маленьких телевізорів до 26" оптимальними будуть матриці з роздільною здатністю 1280x720 або 1366x768. Для телевізорів вищої діагоналі варто розглядати моделі з роздільною здатністю Full HD (1920x1080) або Ultra HD (38402160).

3840x2160 (4K)

Типматриці:
Тип матриці - технологія при виготовленні РК-дисплеїв. Найчастіше зустрічаються матриці TN+film та IPS. TN+film - іноді називають просто TN, даним матрицям властиво мати непоганий час відгуку та невисоку вартість, серед недоліків знаходяться невеликі кути огляду і не найкраща передача кольору. Дисплеї виконані за технологією IPS (SFT) мають ряд переваг перед TN - насамперед це більш висока якість передачі зображення та широкі кути огляду.

немає даних

Вигнутий екран:
Вигнутий екран — перевага вигнутого екрана перед класичним плоским у тому, що зображення сприймається людськимоком набагато насиченішим. Адже периферійні зони при погляді на плоский екран сприймаються не так чітко, як це відбувається під час перегляду вигнутого телевізора.

ні

Частота, Гц:
Частота, Гц  — плазмові та РК телевізори використовують частоти від 50 Гц і більше. Підвищувати частоту розгортки (більше 50 Гц) необхідно для отримання більш плавної картинки на екрані. Технологія 100 Гц, яка використовується в РК телевізорах відрізняється від телевізорів, що використовується в ЕПТ тим, що електроніка телевізора створює проміжні кадри. Тим самим помітно збільшуючи плавність картинки в РК телевізорах. Добиваються частоти 200 Гц різними способами. Один із такихМетодів, пропонує компанія Sony і Samsung, що працює за схожою технологією, що і частота розгортки 100 Гц, але відмінність в тому, що між двома оригінальними кадрами вставляється три додаткові кадри замість одного, віддаючи руху на телевізорі більшої плавності. Інший спосіб отримання частоти 200 Гц - це технологія Scanning backlight, що працює за принципом створення тільки одного кадру, як і в телевізорах з частотою 100 Гц, а ось ефект 200 Гц досягається шляхом мерехтіння з високою частотою підсвічування екрану, що допомагає досягти плавності зображення. При використанні даного методу досягнення 200 Гц якість картинки поступається першим методом. ТБ мають частоту 400-800 Гц і вище, частопоєднують у собі різні технологічні хитрощі, такі як створення проміжних кадрів плюс використання мерехтливого підсвічування. Таким чином кожен із виробників робить ставку на ту технологію, яка йому зручніша, а ми як і вільні вибирати те, що хочемо отримати на виході.

немає даних

Кут огляду, гор/верт:
Кут огляду, гор/верт — при якому куті нахилу або повороту зображення на екрані залишатиметься без спотворень.

немає даних

Час реакції, мс:
Час реакції, мс — мінімальний час, за який відбувається зміна яскравості пікселя. Чим нижче цей параметр,тим більше плавна картинка і менше видимих ​​спотворень.

немає даних

Яскравість, кд/м2:
Яскравість, кд/м2 — чим вищий максимальний рівень яскравості, тим більше видимим зображення буде при яскравому освітленні або прямих сонячних променях.

320

Контрастність:
Контрастність — співвідношень характеристик (яскравості) різних ділянок зображення білого та чорного кольорів. Чим вище цей параметр, тим більш помітними стають деталі зображення.

Mega (динамічна)

Покриття:
Покриття — розрізняють глянсове та матове покриття екрану. Телевізори зглянцевим покриттям володіють яскравішим зображенням, але при цьому бликують при яскравому освітленні. Матові дисплеї виводять зображення трохи тьмянішим, ніж глянсові, але при цьому надають можливість переглядати будь-які фільми при яскравому сонці, адже матові екрани не так сильно виблискують при яскравому освітленні. На даний момент використовуються технології з гібридним покриттям екрана, яке за яскравістю зображення таке ж як у глянцевих, а за наявності відсвічувань як у матових.

немає даних

Підтримка HDR:

є

Обладнання
Операційна система:
Операційна система — інтегрована операційнасистема, що дозволяє значно розширити функціональність телевізора, наблизивши його до комп'ютера.

немає даних

Smart TV:
Smart TV — так звані «розумні телевізори». Під цим терміном виробники розуміють наявність вбудованого мультимедійного центру, що дозволяє підключати телевізор до Інтернету, відтворювати відео та музику, встановлювати додаткові програми та ігри, спілкуватися в соціальних мережах тощо.

SMART TV 3.0

ТБ TCL 43DP640 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ TCL 43DP640 в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ TCL 43DP640 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ TCL 43DP640

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 43
Роздільна здатність зображення 3840х2160 (ЧК)
Частота оновлення, Гц 60
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Мультимедійні формати AVI, MP4, MPG, TS, MKV, WebM, Audio: MP3 Text subtitles
Телевізійний тюнер Є
Яскравість 320
Роз'єми HDMI (версія): HDMI (версія) — High Definition Multimedia Interface – мультимедіа інтерфейс високої чіткості, що дозволяє передавати відео високої роздільної здатності та багатоканальний звук.
2.0х2

DisplayPort:
ні

SCART: SCART — інтерфейс, що дозволяє передавати як аналоговий, і цифровий аудіо-відео сигнал.
ні

Компонентний вхід: Компонентний вхід - YPbPr - аналоговий інтерфейс для передачі відео, при підключенні використовуються 3 коаксіальні кабелі з роз'ємами RCA.
ні

Композитний вхід: Ком
Аудіосистема Динаміки, Вт: Динаміки, Вт - кількість динаміків та їх потужність.
2x8 Вт

Сабвуфер:
ні

Саундбар:
ні

Технології об'ємного звучання: Технології об'ємного звучання — Наявність технологій, які дають змогу отримувати об'ємний звук із створенням ефекту присутності.
Dolby Digital Plus
Розміри 976х610х181
Вага, кг 8 кг
Smart TV Є

* Технічні характеристики ТБ TCL 43DP640 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ TCL 43DP640

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TCL 43DP640

Код товару: 254659
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370714
На замовлення, 1-3 дні
LG 43UQ8000 17630 грн
Код товару: 308763
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →