Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Чашка Чашка Tassen Impish "Жалунішка" (TASS21101/TA)

Код товару: 234604
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Tassen
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Чашки, кружки Чашка Чашка Tassen Impish "Жалунішка" (TASS21101/TA)

Ось і еspresso чашка з ручкою Шалунишка - класний приклад цього. Зроблена з високоякісної твердої порцеляни, вона вміщує 80 мл ароматного напою. Чашка посилить насолоду від його споживання, створить чудовий настрій завдяки пустотливості відображеного на ній образу. Він точно сумувати не дозволить. Ручка Iimpish надає чашці комфорту. А в доповненні з таким же білосніжним блюдцем еспресо-чашка дозволить згадати щось приємне і оптимістично налаштуватися, зарядитися бадьорістю улюбленої кави. Продається виріб у чудовій упаковці з логотипом Tassen.

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару Чашка Чашка Tassen Impish "Жалунішка" (TASS21101/TA)

 От і еspresso чашка з ручкою Шалунишка - класний приклад цього. Зроблена з високоякісної твердої порцеляни, вона вміщує 80 мл ароматного напою. Чашка посилить насолоду від його споживання, створить чудовий настрій завдяки пустотливості відображеного на ній образу. Він точно сумувати не дозволить. Ручка Iimpish надає чашці комфорту. А в доповненні з таким же білосніжним блюдцем еспресо-чашка дозволить згадати щось приємне і оптимістично налаштуватися, зарядитися бадьорістю улюбленої кави. Продається виріб у чудовій упаковці з логотипом Tassen.

Чашка Чашка Tassen Impish "Жалунішка" (TASS21101/TA) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Чашка Чашка Tassen Impish "Жалунішка" (TASS21101/TA) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Чашки, кружки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Чашки, кружки и купити Чашка Чашка Tassen Impish "Жалунішка" (TASS21101/TA) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Чашка Чашка Tassen Impish "Жалунішка" (TASS21101/TA)

Матеріал Порцеляна
Об `єм 80 мл
Огляд Кавова чашка з блюдцем
Дизайн Рельєфний
Основний колір Білий
Країна виробник Німеччина
Можна промивати в посудомийній машині Так

* Технічні характеристики Чашка Чашка Tassen Impish "Жалунішка" (TASS21101/TA) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Чашка Чашка Tassen Impish "Жалунішка" (TASS21101/TA)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Чашка Tassen Impish "Жалунішка" (TASS21101/TA)

Код товару: 304337
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 321419
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 234613
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →