Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Чашка Tassen Cheery&Sulking "Радісний & Надуті щічки" з двох порцелянових чашок без ручок (TASS12801/TU)

Код товару: 234536
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Tassen
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Чашки, кружки Чашка Tassen Cheery&Sulking "Радісний & Надуті щічки" з двох порцелянових чашок без ручок (TASS12801/TU)

Набір оригінальних порцелянових чашок розроблений дизайнерами німецької компанії 58 Products. Вироби мають ємність 350 мл, вони прикрасять інтер'єр кухні та подарують власнику позитивні емоції. Такий набір стане особливістю вашої колекції. Це та унікальна річ, яку захочеться зберігати довгі роки.

Ціна: 2365 грн
шт

Опис товару Чашка Tassen Cheery&Sulking "Радісний & Надуті щічки" з двох порцелянових чашок без ручок (TASS12801/TU)

Особливості:

Під час виготовлення продукції «58Products» використовується 100% твердий фарфор, який проходить випал при температурі 1350-1500°С. Матеріал виходить міцним, міцним та довговічним.

Створення продукції відбувається в кілька етапів

Спочатку кожен виріб ретельно моделюється в 3D на комп'ютері, а потім за допомогою унікальних німецьких технологій, створений малюнок втілюється у тверду порцеляну. Таким чином, віртуальні об'єкти німецьких креативників оживають у реальному світі. - Унікальність колекції Tassen полягає в тому, що всі вироби серії висловлюють свої почуття за допомогою міміки. - Вироби Tassen здатні зробити інтер'єр по-справжньому затишним.у нього неповторність та шарм. - Кожен продукт упакований у подарунковій коробці з логотипом виробника. Продукція “58Products” має особливий характер. Зберіть усі «емоції» в єдиний сервіз і ці цікаві порцелянові персонажі ще не раз порадують вас під час сімейних обідів та дружніх застіль.

Характеристики:

Кількість у наборі: 2 шт.

Обсяг:

350 мл

Матеріал:

високоякісна жорстка порцеляна

Виробник:

Німеччина

Чашка Tassen Cheery&Sulking "Радісний & Надуті щічки" з двох порцелянових чашок без ручок (TASS12801/TU) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Чашка Tassen Cheery&Sulking "Радісний & Надуті щічки" з двох порцелянових чашок без ручок (TASS12801/TU) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Чашки, кружки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Чашки, кружки и купити Чашка Tassen Cheery&Sulking "Радісний & Надуті щічки" з двох порцелянових чашок без ручок (TASS12801/TU) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Чашка Tassen Cheery&Sulking "Радісний & Надуті щічки" з двох порцелянових чашок без ручок (TASS12801/TU)

Матеріал фарфор
Об `єм 350 мл
Огляд кружка без ручки
Тип чашка
Дизайн цікавий дизайн високої якості
Особливості чашка без ручки, дві емоції у наборі
Основний колір білий
Країна виробник Польща
Вага 200 грам
Можна промивати в посудомийній машині так

* Технічні характеристики Чашка Tassen Cheery&Sulking "Радісний & Надуті щічки" з двох порцелянових чашок без ручок (TASS12801/TU) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Чашка Tassen Cheery&Sulking "Радісний & Надуті щічки" з двох порцелянових чашок без ручок (TASS12801/TU)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Tassen Cheery&Sulking "Радісний & Надуті щічки" з двох порцелянових чашок без ручок (TASS12801/TU)

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →