Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

DVD/HD-медіаплеєр TANIX TX3 mini L TV Box Smart Amlogic S905W 2/16Gb

Код товару: 164851
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Tanix
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

DVD/HD-медіаплеєри DVD/HD-медіаплеєр TANIX TX3 mini L TV Box Smart Amlogic S905W 2/16Gb

Мережеві можливості
Ethernet
Wi-Fi
Категорія пристрою
HD медіаплеєри
Наявність дисплея
Текстово-символьний дисплей

Ціна: 2021 грн
шт

Опис товару DVD/HD-медіаплеєр TANIX TX3 mini L TV Box Smart Amlogic S905W 2/16Gb

 Android ТВ приставка Tanix TX3 mini 1/16GB ― медіаплеєр на бюджетному процесорі Amlogic S905W, який підтримує відтворення відео до 4K 30fps. Операційна система за основу стоїть Android 7.1. Корпус TV приставки TX3 mini виконаний із якісного пластику, попереду на корпусі вставлено дисплей з індикатором часу. Характеристики TV box Tanix TX3 mini - 1Gb ОЗУ та 16Gb ПЗУ, дозволяють користуватися великою різноманітністю Android ОС, у тому числі дивитися відео у високій роздільній здатності (до 4K 30FPS) і грати в ігри. Приставка ТВ TX3 mini 1/16GB підключається до інтернету через Wi-Fi або за допомогою LAN кабелю в роз'єм Ethernet. Має можливість підключитися не тільки до нового телевізора з HDMI входом, але і до старих, в яких є порт AV. Налаштовувати нічого непотрібно! Усі приставки продаються з останньою прошивкою та встановленими програмами для перегляду телебачення та фільмів онлайн. Сотні каналів, у тому числі HD якості! Популярні програми для перегляду ТБ та фільмів онлайн, каталог програм. Функції андроїд медіаплеєра TX3 mini 1/16GB:

  1. Зручний та повнодоступний інтерфейс Android
  2. IPTV телебачення та інші технології онлайн трансляцій, що дозволяють дивитися різні телеканали, у тому числі в HD якості, а також інтерактивне ТБ з перемотуванням, паузою та архівом за кілька днів.
  3. Доступ до великих колекцій онлайн відео: фільмів, серіалів, мультиків та передач, а також до відеороликів через
  4. Доступ до інтернету: браузер, Google-сервіси,електронна пошта, соціальні мережі, ігри та інші розважальні програми з каталогу програм Play Market у вільному доступі.
  5. Можливість використовувати ТВ бокс як міні комп'ютера для роботи з документами, відеозв'язку по скайпу та ін.

Комплектація: -ТВ приставка Tanix TX3 mini 1/16 Gb - HDMI-кабель - Блок живлення 5V - ІЧ-пульт - Інструкція англійською Гарантія на товар 12 місяців! У комплекті йде потужний блок живлення, що дозволяє підключати USB жорсткі диски формату 2,5″ та інші пристрої без додаткового живлення! Виробник може змінити характеристики або комплектацію без попередження! Будь ласка, уточнюйте актуальні характеристики товару.

DVD/HD-медіаплеєр TANIX TX3 mini L TV Box Smart Amlogic S905W 2/16Gb Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити DVD/HD-медіаплеєр TANIX TX3 mini L TV Box Smart Amlogic S905W 2/16Gb в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції DVD/HD-медіаплеєри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу DVD/HD-медіаплеєри и купити DVD/HD-медіаплеєр TANIX TX3 mini L TV Box Smart Amlogic S905W 2/16Gb в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару DVD/HD-медіаплеєр TANIX TX3 mini L TV Box Smart Amlogic S905W 2/16Gb

Тип пристрою HD медіаплеєри
Максимальна роздільна здатність ЧК Ультра ХД (3840х2160)
Вхід і виходи 1 x HDMI, 1 x Композитний AV вихід, 1 x Живлення 5В, 1 x мережевий Ethernet, 1 x Слот для SD (microSD), 1 х оптичний аудіо вихід S/PDIF, 2 x USB 2.0
Мережеві можливості Ethernet
Wi-Fi
Наявність дисплея Ні
Жорсткий диск Вбудована пам'ять: 16 ГБ
Підтримка MPEG4 Ні
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики DVD/HD-медіаплеєр TANIX TX3 mini L TV Box Smart Amlogic S905W 2/16Gb можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - DVD/HD-медіаплеєр TANIX TX3 mini L TV Box Smart Amlogic S905W 2/16Gb

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TANIX TX3 mini L TV Box Smart Amlogic S905W 2/16Gb

Код товару: 208736
На замовлення, 1-3 дні
H96 MAX 4/32Gb 2064 грн
Код товару: 219383
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325923
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →