Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тактичний рюкзак 50 л. Камуфляж

Код товару: 329444
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тактичні рюкзаки Тактичний рюкзак 50 л. Камуфляж

Рюкзак тактичний 50 л

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Тактичний рюкзак 50 л. Камуфляж

 Тактичний рюкзак – це вид поклажі, призначений для перенесення солдатського, туристичного чи мисливського спорядження. На сучасному ринку представлено безліч різновидів виробів, завдяки чому кожна людина може підібрати модель під свої запити. Вироби було створено недавно. Їх розробка стала необхідністю полегшити життя солдатів, які переносили все необхідне приладдя в невеликих однооб'ємних рюкзаках. Пізніше було створено складніші конструкції, відомі сьогодні під назвою «тактичні». Таке звання виробу заслужили завдяки відповідності низки вимог:

• міцність;
• продумана конструкція;
• здатність витримувати величезні навантаження.
Якщо раніше рюкзаки виготовлялися з брезента, то сьогодні на зміну цьому матеріалу прийшли кордур і балістичний нейлон. Замість шкіряних ременів вироби оснащуються нейлоновими стропами, а металеву фурнітуру замінив міцний пластик. До списку переваг входить наявність великої кількості внутрішніх кишень та відсіків для дрібних предметів. Завдяки всім цим особливостям тактичні рюкзаки можна пристосовувати до будь-яких завдань.

Тактичний рюкзак 50 л. Камуфляж Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тактичний рюкзак 50 л. Камуфляж в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тактичні рюкзаки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тактичні рюкзаки и купити Тактичний рюкзак 50 л. Камуфляж в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тактичний рюкзак 50 л. Камуфляж

Тип Рюкзак
Том, л 50
Матеріал Пропаролонений, міцний
Забарвлення Камуфляж

* Технічні характеристики Тактичний рюкзак 50 л. Камуфляж можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тактичний рюкзак 50 л. Камуфляж

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Тактичний рюкзак 50 л. Камуфляж

Код товару: 330390
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 352137
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 371431
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →