Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Сироватка-Клей Для Відновлення Кінчиків Волос La'dor Keratin Power Glue Lador 150ml

Код товару: 185158
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Lador
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сироватка волосся Сироватка-Клей Для Відновлення Кінчиків Волос La'dor Keratin Power Glue Lador 150ml

Сироватка-Клей Для Відновлення Кінчиків Волос La'dor Keratin Power Glue Lador 150ml

Ціна: 602 грн

Опис товару Сироватка-Клей Для Відновлення Кінчиків Волос La'dor Keratin Power Glue Lador 150ml

 Сироватка-клей для посічених кінчиків волосся La'dor Keratin Power Glue Сироватка-клей для кінчиків, що січуться. Відновлює січене волосся, запаяючи його на кінцях. У ній міститься равликовий муцин, гідролізований кератин, олія моринги та високоефективний желатин. Кератин є основною складовою волосяного покриву. Цей білок покриває волосся і таким чином зберігає його від зовнішніх впливів. Кератин природного походження знаходить на волосині ділянки з дефектами та заповнює їх. Саме він надає волоссю красивого сяючого вигляду. Колаген покриває волосся, оберігаючи його від пересушування. Олія моринги має цілющу дію, тому її використовували з давніх часів в Індії.підтримання краси волосся; олеїнова кислота, антиокислювачі та вітаміни у його складі забезпечують регенерацію пошкоджених кінців волосся. Равликовий муцин є рідкісним природним відновником. Масло моринги, яке, завдяки своїм оживляючим властивостям, застосовувалося в древніх процедурах аюрведи для догляду за волоссям, містить високий рівень олеїнової кислоти, антиоксиданти та вітаміни, які допомагають відновити кінчики, що січуться, і доглядають за волоссям. Равликовий муцин – унікальний природний регенератор. Він являє собою складну суміш ферментів, глікопротеїнів, гіалуронової кислоти, мідних пептидів, антимікробних пептидів та мікроелементів (у тому числі міді, цинку та заліза),яка не може бути відтворена штучно. До складу слизу равлика входить природна гліколева кислота в комбінації з алантоїном, еластином та колагеном у природній формі. Муцин у складі експрес-догляду зволожує волосся, захищає його від втрати вологи, відновлює пошкоджені ділянки волосся. Догляд діє волосся як тимчасовий клей, скріплюючи кінчики під впливом гарячої укладання феном чи праскою. Її головна відмінність від звичних засобів - легкість, завдяки якій волосся не обтяжується і не злипається при трохи щедрішому, ніж пара крапель, нанесенні. Застосування: Нанести на промите та підсушене рушником волосся (на пошкоджені кінці волосся), прочесати гребінцем з рідкимизубами, укласти волосся за допомогою фена. Ми рекомендуємо Підбирайте найбільш підходящий шампунь для свого волосся і насолоджуйтесь здоровим і доглянутим волоссям. Підбирайте найбільш підходящий кондиціонер для свого волосся і насолоджуйтесь здоровим і доглянутим волоссям. З нами ви станете ще гарнішим! Спрей насичує локони живлющою вологою та корисними елементами, підтримує їхнє здоров'я та природну красу. Шампунь для волосся Кондиціонер для волосся

Сироватка-Клей Для Відновлення Кінчиків Волос La'dor Keratin Power Glue Lador 150ml Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сироватка-Клей Для Відновлення Кінчиків Волос La'dor Keratin Power Glue Lador 150ml в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сироватка волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сироватка волосся и купити Сироватка-Клей Для Відновлення Кінчиків Волос La'dor Keratin Power Glue Lador 150ml в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сироватка-Клей Для Відновлення Кінчиків Волос La'dor Keratin Power Glue Lador 150ml

Призначення відновлення
Категорія для жінок
Огляд сироватка
Номер у упаковці, ПК 1
Дія регенерація
Застосування на кінчики вимитого та підсушеного волосся нанести сироватку і досушити пасма феном.
Країна виробник Корея
Клас косметики Міддл-маркет
Об `єм 150мл

* Технічні характеристики Сироватка-Клей Для Відновлення Кінчиків Волос La'dor Keratin Power Glue Lador 150ml можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сироватка-Клей Для Відновлення Кінчиків Волос La'dor Keratin Power Glue Lador 150ml

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →