Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Сироватка для волосся Mise En Scene Perfect Styling Serum

Код товару: 169272
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Mise En Scene
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Маска для волосся Сироватка для волосся Mise En Scene Perfect Styling Serum

Сироватка для легкої фіксації волосся будь-якого типу, 70мл.

Ціна: 470 грн

Опис товару Сироватка для волосся Mise En Scene Perfect Styling Serum

 

 
Mise-en-scene Perfect Styling Serum - це сироватка, що зволожує, з ефектом легкої фіксації. Вона добре лягає на волосся, дозволяючи закріпити зачіску в потрібному положенні та надати волоссю доглянутого вигляду.
Активні інгредієнти
Олія камелії. Олія камелії освіжає, тонізує та оздоровлює пасма та шкіру голови.
Олія арганії. Арганова олія стимулює синтез колагену та еластину, прискорює метаболізм, активізує обмінні процеси, відновлює здоров'я локонів, позбавляє їх від патогенної мікрофлори та хвороботворних проявів.
Олія кокосу. Це масло прискорює регенерацію тканин, відновлює структуру волосся, підвищує їх гладкість, пружність іеластичність.
Олія жожоба. Це масло обволікає кожну волосину, створюючи невідчутне покриття та утворюючи надійний захист від несприятливих зовнішніх факторів та хвороботворних проявів.
Переваги використання
Стайлінг. Сироватка створює легкий ефект стайлінгу, фіксуючи пасма в потрібному положенні. Це дозволяє захистити волосся від ламкості, надати зачісці ефектного вигляду, зробити локони красивими, блискучими і доглянутими.
Зручність. Сироватка легко наноситься, добре розподіляє волосся і швидко вбирається. Вона не обтяжує локони, не створює липкості, жирності та почуття дискомфорту.
Комплексний догляд. Сироватка створена на основі унікальної формули,яка дозволяє забезпечити комплексний догляд за волоссям.
 

Сироватка для волосся Mise En Scene Perfect Styling Serum Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сироватка для волосся Mise En Scene Perfect Styling Serum в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Маска для волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Маска для волосся и купити Сироватка для волосся Mise En Scene Perfect Styling Serum в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сироватка для волосся Mise En Scene Perfect Styling Serum

Тип волосся для пошкоджених
Призначення Для відновлення волосся
Для укладання волосся
Для зміцнення волосся
Категорія для жінок
Клас косметики Професійна
Об `єм 70мл
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Cyclopentasiloxane, dimethicone, dimethicone, isododecane, C12-15 alkyl benzoate, Arginine strom kernel oil, camellia oil, coconut oil, candy oil, birch seed oil, jojoba seed oil, olive oil, glycolipid, glycolipid, methacrylate copolymer, perfume
Застосування Нанести невелику кількість сироватки на волосся. Поступово розподілити, ввібрати в шкіру та волосся. Цей засіб не вимагає змивання після нанесення.
Країна-виробник товарів Корея
Дія відновлює, зміцнює
Особливості Сироватка випускається у пластиковому прозорому флаконі ніжно-фіолетового кольору. Продукт оснащений помпою-дозатором для зручного, практичного та економічного використання.

* Технічні характеристики Сироватка для волосся Mise En Scene Perfect Styling Serum можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сироватка для волосся Mise En Scene Perfect Styling Serum

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →