Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Синтезатор Bambi MTK007 рожевий 55см

Код товару: 253031
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bambi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дитячі музичні інструменти Синтезатор Bambi MTK007 рожевий 55см

37клавіш, 55см, стільчик, мікроф, запис,св, на бат, в кір-ці

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Синтезатор Bambi MTK007 рожевий 55см

Синтезатор на 37 клавіш – універсальний подарунок для будь-якої дитини будь-якого віку. Якщо Ваше маля проявляє інтерес до музики, любить награвати різні мелодії і мріє стати справжньою зіркою великої сцени, то це дитяче піаніно допоможе йому зробити перші кроки на шляху до виконання своїх бажань. Іграшка відрізняється чудовою деталізацією, з ретельно продуманим дизайном, володіє необхідними кнопочками для налаштування та запису звуку. У наборі представлений мікрофон, що особливо сподобається малюкам, які люблять співати. Корпус виготовлений із міцного, високоякісного пластику, без різких запахів, безпечного для дітей. Вправляючись на дитячому піаніно, малюк розвиватиме музичнийслух, почуття такту та ритму, дрібну моторику, покращувати пам'ять. Завдяки грі на синтезаторі, Ваш непосида навчитися справлятися з хвилюванням під час виступу перед публікою, а також зможе організовувати для своїх друзів та родичів невеликі концерти.

Синтезатор Bambi MTK007 рожевий 55см Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Синтезатор Bambi MTK007 рожевий 55см в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дитячі музичні інструменти купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дитячі музичні інструменти и купити Синтезатор Bambi MTK007 рожевий 55см в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Синтезатор Bambi MTK007 рожевий 55см

Огляд Синтезатор
Елементи харчування батарейки
Вікова група 3+
Розміри 55см

* Технічні характеристики Синтезатор Bambi MTK007 рожевий 55см можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Синтезатор Bambi MTK007 рожевий 55см

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Синтезатор Bambi MTK007 рожевий 55см

Код товару: 225957
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 202910
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 205205
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →