Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дрон Syma X5UW c FPV камерою

Код товару: 173780
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Syma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Quadrocopters/безпілотники Дрон Syma X5UW c FPV камерою

Повноцінний квадрокоптер із вбудованою HD-відеокамерою та можливістю керування зі смартфона. Відрізняється доступною вартістю, високою якістю виготовлення пластикового корпусу та електроприводу, наявністю чутливого барометричного датчика висоти та повноцінною штатною комплектацією.

Ціна: 2666 грн
шт

Опис товару Дрон Syma X5UW c FPV камерою

Завдяки наявності функції автоматичного зльоту та посадки може відмінно підійти для початківця, немає досвід керування подібними пристроями. Також новачкам стане в нагоді режим Headless, значно спрощує орієнтацію при розворотах дрону. Має два швидкісні режими, оснащений гарною системою 6-осьової стабілізації, так само як і дорожчі моделі може підтримувати задану висоту за допомогою вбудованого датчика тиску. Квадрокоптер Syma X5UW обладнаний стандартним літієво-полімерним акумулятором ємністю 500 мАг, який здатний живити пристрій у польоті протягом 6-7 хв. Можлива його заміна на окремо посилену батарею (1200 мАч), здатну давати до 15 хв автономності. Дрон оснащений бюджетною камерою з 1-мегапіксельним сенсором, яка знімає фотографії роздільною здатністю 1280х720 таHD-відео. При встановленні відповідної програми на смартфон/планшет під керуванням iOS/Android можна організувати трансляцію відео на гаджет в режимі реального часу. Комплектний пульт дистанційного керування забезпечує контроль на відстані до 70 м.

Дрон Syma X5UW c FPV камерою Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дрон Syma X5UW c FPV камерою в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Quadrocopters/безпілотники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Quadrocopters/безпілотники и купити Дрон Syma X5UW c FPV камерою в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дрон Syma X5UW c FPV камерою

Тип Квадрокоптер
Клас Розважальний
Час польоту 7 хв / час заряду - 130 хв /
Радіус дії 70 м
Камера 1 МП
Роздільна здатність відеозаписів 1280x720 пікс 15 к/с
КОНТРОЛЬ Дистанційне

* Технічні характеристики Дрон Syma X5UW c FPV камерою можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дрон Syma X5UW c FPV камерою

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Syma X5UW c FPV камерою

Код товару: 129852
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 204634
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 165981
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →