Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дрон Syma X5SС

Код товару: 220392
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Syma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Quadrocopters/безпілотники Дрон Syma X5SС

Чотириканальний квадрокоптер на радіокеруванні Syma "Х5SС" обладнаний новітньою 6-осьовою системою керування польотом, а також режимом 3D Lock. Більш керований політ, що реагує на найменший напрямок джойстика. Має високу стійкість до вітру, можна запускати як у приміщенні, так і на вулиці.

Ціна: 1978 грн
шт

Опис товару Дрон Syma X5SС

Квадрокоптер виконує 3D перевороти на 360 градусів та злети з кидка. Режим Headless – режим автоматичної орієнтації квадрокоптера на пульт управління. Дайте команду вперед і квадрокоптер полетить у напрямку від вас, команду назад - і квадрокоптер полетить до вас, незалежно від свого розташування. Високоеластичний пластиковий захист допомагає уникнути пошкодження гвинтів під час польоту. Вона забезпечує захист від падінь та зіткнень. Чудова можливість літати вночі з кольоровими лампочками. Квадрокоптер оснащений камерою для фото- та відеозйомки. Час заряджання: близько 130 хвилин. Пульт керування працює на частоті 2,4 GHz. Заряджається "Х5SС" USB-кабелем.

Дрон Syma X5SС Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дрон Syma X5SС в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Quadrocopters/безпілотники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Quadrocopters/безпілотники и купити Дрон Syma X5SС в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дрон Syma X5SС

Тип Квадрокоптер
Час польоту Час роботи, хв 5,5
Радіус дії Радіус дії, м 50
Обладнання Спеціальні можливості Фотозйомка, Відеозйомка
КОНТРОЛЬ Пульт
Коплекс Склад Квадрокоптер, пульт управління, USB-кабель для заряджання, запасні лопаті, камера, пристрій для зчитування, захист гвинтів, картка пам'яті, інструкція

* Технічні характеристики Дрон Syma X5SС можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дрон Syma X5SС

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Syma X5SС

Код товару: 225061
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 225064
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 378437
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →