Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дрон Syma X5HW FPV із HD камерою Блакитний

Код товару: 202591
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Syma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Quadrocopters/безпілотники Дрон Syma X5HW FPV із HD камерою Блакитний

Недорогий електричний квадрокоптер із вбудованою камерою та можливістю онлайн-трансляції відео на смартфон або планшет під керуванням Android/iOS

Ціна: 1935 грн
шт

Опис товару Дрон Syma X5HW FPV із HD камерою Блакитний

 . Є оновленням та логічним продовженням колишньої моделі Syma X5SW. Проста та надійна конструкція з класичним хрестоподібним компонуванням, отримала ударостійкий пластиковий корпус, прості колекторні електродвигуни із зубчастою передачею крутного моменту через шестірні та захист гвинтів. Система стабілізації положення дрона в польоті заснована на електронному шестивісному гіростабілізаторі та додатковому барометричному сенсорі, вона добре справляється зі своїми обов'язками, роблячи управління апаратом у безвітряну погоду простим та зручним. Квадрокоптер Syma X5HW має непогану вертикальну та горизонтальну динаміку, що дозволяє йому виконувати деякі елементи повітряної.акробатики. Легкість в управлінні та ефектність польоту роблять цей дрон чудовим подарунком для підлітка (від 12 років). Комплектний літій-іонний акумулятор ємністю 600 мАг дозволяє апарату перебувати у повітрі до 7 хв. Час заряджання батареї становить більше двох годин, тому для більш інтенсивних польотів бажано придбати додаткову батарею підвищеної ємності. Знімна камера, оснащена оптичним сенсором з роздільною здатністю 1280x720 дозволяє робити фотографії та знімати відео стандарту 720р. Управління штатним пультом працює на відстані до 50 м, трансляція відео можлива на видаленні не більше ніж 20-25 м.

Дрон Syma X5HW FPV із HD камерою Блакитний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дрон Syma X5HW FPV із HD камерою Блакитний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Quadrocopters/безпілотники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Quadrocopters/безпілотники и купити Дрон Syma X5HW FPV із HD камерою Блакитний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дрон Syma X5HW FPV із HD камерою Блакитний

Тип Квадрокоптер
Клас Аматорський
Час польоту 7 хв / час заряду - 130 хв /
Радіус дії 50 м
Камера 0.3 МП
Роздільна здатність відеозаписів 1280x720 пікс
Режими, можливості акробатичний режим / переворот на 360 ° /

* Технічні характеристики Дрон Syma X5HW FPV із HD камерою Блакитний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дрон Syma X5HW FPV із HD камерою Блакитний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Syma X5HW FPV із HD камерою Блакитний

Код товару: 205055
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 225061
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 225064
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →