Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Валіза Swissbrand Verbier (M) Black (SWB_LHVER001M)

Код товару: 325809
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Swissbrand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валізи Валіза Swissbrand Verbier (M) Black (SWB_LHVER001M)

Матеріал підкладки: Polyester (поліестер).
Кількість коліс, шт: 4
Колір: Black (монохромний принт)

Ціна: 7353 грн
шт

Опис товару Валіза Swissbrand Verbier (M) Black (SWB_LHVER001M)

На відміну від більшості подібних валіз з принтом, Swissbrand Verbier має набагато якісніший матеріал оболонки, що поєднує переваги полікарбонату та ABS-пластику. Вологозахищена блискавка має зовнішній гумовий гідробар'єр, що запобігає попаданню вологи всередину навіть при значній зливі. Валіза оснащена вбудованим "утопленим" кодовим замком TSA, що не виступає над корпусом валізу. На відміну від моделей великого та середнього розміру валіза Swissbrand Verbier не має бічної ручки для транспортування в горизонтальному положенні, проте основне її призначення - відповідати вимогам до максимального розміру багажу, що провозиться, як ручна поклажа в літаках більшості.авіакомпаній світу.
 
Будучи швейцарським брендом, Swissbrand не міг обійти тему швейцарських Альп і назвавши цю модель ім'ям відомого лижного високогірного курорту Верб'є і зобразивши на корпусі одну з найбільших навколишніх вершин.
 
Всі валізи Swissbrand проходять тестування на тривалий рух по нерівностях, падіння з висоти на колесо, падіння з перевертанням, інтенсивне відкриття телескопічної ручки та багаторазове розкриття/закриття блискавки. Модель відрізняється підвищеним захистом від попадання вологи, монохромним принтом на корпусі, має індивідуальний зовнішній вигляд і повністю відповідає гасло компанії: "Подорожуй з комфортом". Будучи швейцарським брендом,компанія Swissbrand неухильно дотримується високої якості своєї продукції.
 
Зверніть увагу: зовнішня частина глянцевої оболонки корпусу покрита захисною кулею плівки, яку бажано зняти перед використанням валізу для досягнення більш яскравого зовнішнього вигляду валізи.
 

Валіза Swissbrand Verbier (M) Black (SWB_LHVER001M) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Валіза Swissbrand Verbier (M) Black (SWB_LHVER001M) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валізи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валізи и купити Валіза Swissbrand Verbier (M) Black (SWB_LHVER001M) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Валіза Swissbrand Verbier (M) Black (SWB_LHVER001M)

Тип Чемодан на колесах
Матеріал Поликарбонат/Пластик
Забарвлення Серый/Черный
Об `єм 99 л
Розміри 75x51x30 см

* Технічні характеристики Валіза Swissbrand Verbier (M) Black (SWB_LHVER001M) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Валіза Swissbrand Verbier (M) Black (SWB_LHVER001M)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Swissbrand Verbier (M) Black (SWB_LHVER001M)

Код товару: 303118
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303134
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303165
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →