Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Валіза Swissbrand London (M) Red (SWB_LHLON201M)

Код товару: 303178
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Swissbrand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валізи Валіза Swissbrand London (M) Red (SWB_LHLON201M)

Валіза Swissbrand London (M) відрізняється великою місткістю в порівнянні з іншими валізами розміру "M". Колекція Swissbrand London має найвиразніший дизайн серед усього асортименту виробника. Ці валізи відносяться до преміального сегмента виробника, мають міцний композитний корпус з полікарбонату та ABS-пластика, чотири здвоєні колеса, а також забезпечені вбудованим "утопленим" кодовим замком TSA, що не виступає над корпусом валізи. Для більшої зручності користування модель забезпечена бічною ручкою та чотирма бічними ніжками. Всі валізи Swissbrand тестування на тривалий рух по нерівностях, падіння з висоти на колесо, падіння з перевертанням, інтенсивне відкриття телескопічної ручки та багаторазове розкриття/закриття блискавки. Модель відрізняється відмінною маневреністю, надійністю механічних вузлів, має презентабельний зовнішній вигляд і повністю відповідає гасло компанії: "Подорожуй з комфортом". Як швейцарський бренд, компанія Swissbrand неухильно дотримується високої якості своєї продукції.

Ціна: 7525 грн
шт

Опис товару Валіза Swissbrand London (M) Red (SWB_LHLON201M)

 Валіза Swissbrand London (M) відрізняється великою місткістю в порівнянні з іншими валізами розміру "M". Колекція Swissbrand London має найвиразніший дизайн серед усього асортименту виробника. Ці валізи відносяться до преміального сегмента виробника, мають міцний композитний корпус з полікарбонату та ABS-пластика, чотири здвоєні колеса, а також забезпечені вбудованим "утопленим" кодовим замком TSA, що не виступає над корпусом валізи. Для більшої зручності користування модель забезпечена бічною ручкою та чотирма бічними ніжками. Всі валізи Swissbrand тестування на тривалий рух по нерівностях, падіння з висоти на колесо, падіння з перевертанням, інтенсивне відкриття телескопічної ручки та багаторазове розкриття/закриття блискавки. Модель відрізняється відмінною маневреністю, надійністю механічних вузлів, має презентабельний зовнішній вигляд і повністю відповідає гасло компанії: "Подорожуй з комфортом". Будучи

Валіза Swissbrand London (M) Red (SWB_LHLON201M) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Валіза Swissbrand London (M) Red (SWB_LHLON201M) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валізи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валізи и купити Валіза Swissbrand London (M) Red (SWB_LHLON201M) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Валіза Swissbrand London (M) Red (SWB_LHLON201M)

Тип Валіза
Матеріал Полікарбонат
Забарвлення червоний
Об `єм 77 л
Розміри 65.7x45.9x26.4 см

* Технічні характеристики Валіза Swissbrand London (M) Red (SWB_LHLON201M) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Валіза Swissbrand London (M) Red (SWB_LHLON201M)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Swissbrand London (M) Red (SWB_LHLON201M)

Код товару: 276121
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370300
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370305
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →