Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Swissbrand Georgia 29 Black (SWB_BYGEO001X)

Код товару: 303129
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Swissbrand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Swissbrand Georgia 29 Black (SWB_BYGEO001X)

Шикарний у всіх відносинах рюкзак на колесах Swissbrand Georgia 29 Black усуває вибір між невеликою валізою та рюкзаком при короткочасних поїздках або перельотах. Зовнішні розміри Swissbrand Georgia 29 відповідають вимогам до розмірів ручної поклажі більшості авіаліній. Рюкзак має п'ять відділень із замками на блискавці, органайзер та роздільні м'які секції для ноутбука та планшета. По всьому периметру рюкзак Свіссбренд Georgia 29 Black оснащений м'якою пінополіетиленовою підкладкою, що надійно захищає вміст. Такі переваги рюкзака, як місткість, універсальність та надійний захист вмісту – незаперечні. Маючи більш міцні та довговічні колеса на підшипниках, напівжорсткий каркас, пластиковий захист кутів і спинки, а також шлейки, що ховаються, рюкзак Swissbrand Georgia 29 набагато практичніший і надійніший, ніж валіза.

Ціна: 5504 грн
шт

Опис товару Сумка Swissbrand Georgia 29 Black (SWB_BYGEO001X)

Усі рюкзаки на колесах Swissbrand проходять тестування на тривалий рух по нерівностях, падіння з висоти на колесо, падіння з перевертанням, інтенсивне відкриття телескопічної ручки та багаторазове розкриття/закриття блискавок. Модель відрізняється відмінним зовнішнім виглядом, місткістю, надійним захистом вмісту і повністю відповідає девізу компанії: Подорожуй з комфортом. Як швейцарський бренд, компанія Swissbrand неухильно дотримується високої якості своєї продукції.

Сумка Swissbrand Georgia 29 Black (SWB_BYGEO001X) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Swissbrand Georgia 29 Black (SWB_BYGEO001X) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Swissbrand Georgia 29 Black (SWB_BYGEO001X) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Swissbrand Georgia 29 Black (SWB_BYGEO001X)

Тип Рюкзак
Матеріал Поліестер
Забарвлення Чорний
Об `єм 29л
Розміри 460х350х200мм

* Технічні характеристики Сумка Swissbrand Georgia 29 Black (SWB_BYGEO001X) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Swissbrand Georgia 29 Black (SWB_BYGEO001X)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Swissbrand Georgia 29 Black (SWB_BYGEO001X)

Код товару: 303130
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309573
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303131
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →