Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Валіза Swissbrand Berlin (M) Black (SWB_LHBER001M)

Код товару: 308931
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Swissbrand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валізи Валіза Swissbrand Berlin (M) Black (SWB_LHBER001M)

Валіза Swissbrand Berlin відносяться до преміального сегмента виробника, мають міцний композитний корпус з полікарбонату і ABS-пластика, чотири здвоєні колеса від японського виробника Hinomoto, а також забезпечені вбудованим "утопленим" кодовим замком TSA, що не виступає над корпусом валізи. Розширювальний клапан на блискавці дозволяє збільшити обсяг валізи на 15%. Валіза оснащена двома ручками для зручності транспортування у вертикальному та горизонтальному положенні. Всі валізи Swissbrand проходять проходять тестування на тривалий рух по нерівностях, падіння з висоти на колесо, падіння з перевертанням, інтенсивне відкриття телескопічної ручки та багаторазове розкриття/закриття блискавки. Модель відрізняється відмінною маневреністю, надійністю механічних вузлів, має презентабельний зовнішній вигляд і повністю відповідає девізу компанії: "Мандруй з комфортом". Як швейцарський бренд, компанія Swissbrand неухильно дотримується високої якості своєї продукції.

Ціна: 7525 грн
шт

Опис товару Валіза Swissbrand Berlin (M) Black (SWB_LHBER001M)

 Чемодани Swissbrand Berlin відносяться до преміального сегмента виробника, мають міцний композитний корпус з полікарбонату та ABS-пластику, чотири здвоєні колеса від японського виробника Hinomoto, а також забезпечені вбудованим "утопленим" кодовим замком TSA, що не виступає над корпусом валізи. Розширювальний клапан на блискавці дозволяє збільшити обсяг валізи на 15%. Валіза оснащена двома ручками для зручності транспортування у вертикальному та горизонтальному положенні. Всі валізи Swissbrand проходять проходять тестування на тривалий рух по нерівностях, падіння з висоти на колесо, падіння з перевертанням, інтенсивне відкриття телескопічної ручки та багаторазове розкриття/закриття блискавки. Модель відрізняється відмінною маневреністю, надійністю механічних вузлів, має презентабельний зовнішній вигляд і повністю відповідає девізу компанії: "Мандруй з комфортом". Будучи швейцарським брендом, компанія Swissbrand неухильно дотримується.

Валіза Swissbrand Berlin (M) Black (SWB_LHBER001M) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Валіза Swissbrand Berlin (M) Black (SWB_LHBER001M) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валізи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валізи и купити Валіза Swissbrand Berlin (M) Black (SWB_LHBER001M) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Валіза Swissbrand Berlin (M) Black (SWB_LHBER001M)

Тип Валіза
Матеріал ABS-пластик
Забарвлення Чорний
Об `єм 65 л
Розміри 67x48.5x28.5 см

* Технічні характеристики Валіза Swissbrand Berlin (M) Black (SWB_LHBER001M) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Валіза Swissbrand Berlin (M) Black (SWB_LHBER001M)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Swissbrand Berlin (M) Black (SWB_LHBER001M)

Код товару: 276121
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370300
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370305
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →