Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Світлодіодний дискошар Music Ball Crystal BT

Код товару: 217425
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ball
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Новорічний вуличний декор Світлодіодний дискошар Music Ball Crystal BT

Хіт продажів LED Magic Ball Light - це чудовий подарунок для вас та ваших близьких! 6 яскравих різнокольорових світлодіодів по 3Вт і особливий пристрій приладу забезпечать повне заповнення приміщення до 50 м2 яскравими і різнокольоровими променями, що рухаються, і відблисками.

Ціна: 746 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Світлодіодний дискошар Music Ball Crystal BT

 Хіт продажів LED Magic Ball Light - це відмінний подарунок для вас і ваших близьких! 6 яскравих різнокольорових світлодіодів по 3Вт і особливий пристрій приладу забезпечать повне заповнення приміщення до 50 м2 яскравими і різнокольоровими променями і відблисками, що рухаються.


=box-sizing: border-box; padding: 0px; margin: 0px; color: rgb(85, 85, 85); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px; /> Кількість кольорів: 6 (червоний, зелений, синій, помаранчевий, рожевий, білий). ).



box-sizing: border-box; padding: 0px; margin: 0px; color: rgb(85, 85, 85); font-family: Roboto, sans-serif;font-size: 14px;" /> Можна також встановлювати мерехтіння та зміну кольорів, що діють у такт музиці від мікрофона. span>


=box-sizing: border-box; padding: 0px; margin: 0px; color: rgb(85, 85, 85); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px; /> ПУЛЬТ ДК, USB І SD СЛОТИ


85); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px; />

=box-sizing: border-box; padding: 0px; margin: 0px; color: rgb(85, 85, 85); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px; /> ЛЕГКА КОНСТРУКЦІЯ І УНІВЕРСАЛЬНЕ КРІПЛЕННЯ

Світлодіодний дискошар Music Ball Crystal BT Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Світлодіодний дискошар Music Ball Crystal BT в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Новорічний вуличний декор купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Новорічний вуличний декор и купити Світлодіодний дискошар Music Ball Crystal BT в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Світлодіодний дискошар Music Ball Crystal BT

додаткові характеристики Кількість кольорів: 6 (червоний, зелений, синій, оранжевий, рожевий, білий).

Можна також встановлювати мерехтіння та зміну кольорів, що діють у такт музиці від мікрофона.
Забарвлення білий

* Технічні характеристики Світлодіодний дискошар Music Ball Crystal BT можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Світлодіодний дискошар Music Ball Crystal BT

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Світлодіодний дискошар Music Ball Crystal BT

Код товару: 217430
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217452
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217426
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →