Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка SVEN SPS-619 Black

Код товару: 138516
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sven
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка SVEN SPS-619 Black

Компанія SVEN представила продовження дизайнерського рішення мультимедійної акустичної системи SVEN MS-1090 – SVEN SPS-619. Лайт-версія – це компактна акустика із зручною панеллю управління на бічній стінці активної колонки. Виконана в дусі мінімалізму, модель поєднує в собі функціональність, чудові технічні характеристики та стильний дизайн.

Ціна: 2580 грн
шт

Опис товару Колонка SVEN SPS-619 Black

SVEN SPS-619 можна віднести до класичного рішення акустичних систем, що втілило в собі все необхідне для озвучування фільмів, комп'ютерних ігор і прослуховування музичних треків на ПК. Компактний розмір дозволяє колонкам без сорому для користувача розташуватися на робочому столі поряд з монітором. Чорна глянсова поверхня та сріблясті елементи (декоровані під метал) на передніх панелях гармонійно поєднуються із дизайном сучасних моніторів. Окремий високочастотний випромінювач дуже чисто відтворює всі відтінки вокалу, струнних інструментів,перкусії, при цьому регулятор тембру дозволяє коригувати насиченість високих частот, роблячи звук детальнішим.

Слід зазначити, що корпуси колонок виготовлені з дерева (MDF). Це дозволяє погасити різні звукові спотворення, пов'язані з фізичними законами поширення звукової хвилі у замкнутому просторі. У результаті звук стає чистішим і натуральнішим.

Для зручності панель керування винесена на бічну стінку активної колонки. На ній розташовані регулятори рівня гучності системи, також тембру ВЧ. Враховуючи комп'ютерну спрямованість акустики, на панелі дуже до речі виконаний роз'єм для підключення навушників.

Колонка SVEN SPS-619 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка SVEN SPS-619 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка SVEN SPS-619 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка SVEN SPS-619 Black

Тип Колонки
Кількість каналів 2.0
Влада 2 × 10 Вт
З'єднання Провідне
Встановлення Стаціонарні
Інтерфейси 3.5 мм (Mini-Jack)
З'єднувачі 3.5 мм (Mini-Jack)
Матеріал стовпців Пластик
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Колонка SVEN SPS-619 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка SVEN SPS-619 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SVEN SPS-619 Black

Код товару: 104227
На замовлення, 1-3 дні
Microlab B-70 2623 грн
Код товару: 365632
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 103058
На замовлення, 1-3 дні
Edifier R980T 3483 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →