Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники SVEN AP-B450MV Bluetooth

Код товару: 145072
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sven
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники SVEN AP-B450MV Bluetooth

Навушники з мікрофоном • спосіб підключення: бездротовий (Bluetooth 4.1, до 10м) • конструкція: повнорозмірні • акустичне оформлення: закриті • складана конструкція: + • випромінювач: динамічні • довжина шнура: 1,2 м

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Навушники SVEN AP-B450MV Bluetooth

Уд luetooth-гарнітура SVEN AP-B450MV, безумовно, буде цікавою для споживача, адже ця якісно виконана модель з відмінними технічними характеристиками та ергономічним дизайном дозволить слухати улюблену музику, насолоджуючись чистим якісним звуком. За рахунок сучасних технологій, що використовуються при виготовленні SVEN AP-B450MV, Ви не будете прив'язані до пристрою, оскільки дана модель працює по Bluetooth, діапазон дії якого досягає 10 м. Не менш порадує і тривалість автономної роботи навушників до 10 год, а також можливість використання аудіо-кабелю зі стандартним роз'ємом 3,5 год, у разі низького заряду батареї. Досить велику увагу виробник приділив формі навушників, використовуючи м'які амбушюри, що добре охоплюють вушну раковину, забезпечуючи відмінну ізоляцію від сторонніх шумів. Крім цього, варто звернути увагу на наявність у SVEN AP-B450MV вбудованого в навушник широконаправленого мікрофона, чутливістю до 58 дБ.

Навушники SVEN AP-B450MV Bluetooth Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники SVEN AP-B450MV Bluetooth в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники SVEN AP-B450MV Bluetooth в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники SVEN AP-B450MV Bluetooth

Тип Навушники з мікрофоном
Тип дизайну повнорозмірні
Метод з'єднання бездротовий (Bluetooth 4.1, до 10м)
Версія Bluetooth (Bluetooth 4.1
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення оголов'я
Дизайн випромінювача динамічні
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники SVEN AP-B450MV Bluetooth можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники SVEN AP-B450MV Bluetooth

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SVEN AP-B450MV Bluetooth

Код товару: 278885
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313241
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313258
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →