Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Конвектор SunWay SWH-600

Код товару: 207097
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: SunWay
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Конвективні обігрівачі Конвектор SunWay SWH-600

Обігрівач • інфрачервона металева панель • настінний • потужність: 0,6 кВт • приміщення: 12 м²

Ціна: 2494 грн
шт

Опис товару Конвектор SunWay SWH-600

Стильна сучасна електронагрівальна панель Sun Way Hybrid SWH 600. Може використовуватися як основне, додаткове або локальне опалення. Підходить для кімнат та приміщень будь-якого типу та призначення. Представлена ​​модель забезпечить комфортну температуру у приміщенні площею до 12 м².

Цього року компанія Sun Way оновила модельний ряд ІЧ панелей, випустивши серію «гібридних» електрообігрівачів. На відміну від простого інфрачервоного обігрівача, тут застосовується додатковий конвекційний канал. У нижній частині панелі є спеціальні прорізи для входу холодного повітря, а згори перфоровані вікна для виходу гарячого повітря. За рахунок різниці щільностей холодного та гарячогоповітря, що створюється природна циркуляція всередині корпусу панелі. Це рішення дозволило збільшити ККД обігрівача в середньому на 20-30%. Тепер обігрів приміщення відбувається значно швидше, м'якше, нагріваються не лише предмети інтер'єру, а й повітря. Поєднаний принцип обігріву дозволяє досягти комфортної температури з меншими витратами на електроенергію.

Корпус обігрівача виготовлений з високоякісної вуглецевої сталі з полімерним нанесеним покриттям для захисту від УФ променів. Нагрівальний елемент – закритий, керамічний, потужністю 600 Вт, розміщений по всій довжині панелі. Він має тривалий термін служби, і при дотриманні умов експлуатації прослужить до30 років!. Пофарбований обігрівач в білий колір спеціальною порошковою фарбою, яка стійка до механічних впливів і температурного середовища, що створюється. Теплова панель встановлюється на стіну, для цього в комплекті поставки передбачений спеціальний кронштейн. Також є можливість і установки для підлоги (спеціальні опори на коліщатках Ви можете придбати в нашому магазині). Увімкнення обігрівача здійснюється механічним тумблером на бічній панелі. Залежно від температури в приміщенні передня сторона теплової панелі може нагріватися до 80 °C. Задня (тильна) сторона не більше 50 °C.

Конвектор SunWay SWH-600 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Конвектор SunWay SWH-600 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Конвективні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Конвективні обігрівачі и купити Конвектор SunWay SWH-600 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Конвектор SunWay SWH-600

Тип інфрачервона металева панель
Опалювальна потужність 600 Вт
Площа опалення 12 кв.м
Напруга 220 В
Термостат Є
КОНТРОЛЬ Механіка
Таймер Ні
Параметри встановлення Підлоговий \ настінний
Захисні функції IP 20
додаткова інформація Нагрівальний елемент: керамічний + інфрачервоний
Розміри (SHHVKHT) 650 х 600 х 45 мм
Вага 13 кг
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Конвектор SunWay SWH-600 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Конвектор SunWay SWH-600

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SunWay SWH-600

Код товару: 83294
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RCH20-H 2580 грн
Код товару: 286288
На замовлення, 1-3 дні
Edler EDHT-7762 2580 грн
Код товару: 281519
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →