Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Конвектор SunWay SW RE-1000

Код товару: 283556
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: SunWay
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Конвективні обігрівачі Конвектор SunWay SW RE-1000

Серія SWRE металеві обігрівачі SunWay із терморегулятором. У стандартній комплектації обігрівач оснащений кронштейном для кріплення на стіну, також є можливість додатково докупити опору на коліщатках. Представлений у трьох різних розмірах та потужностях відповідно.

Ціна: 3870 грн
шт

Опис товару Конвектор SunWay SW RE-1000

 Обігрівач Sun Way SWRE-1000 SWRE-1000 — металевий електричний обігрівач для основного або додаткового опалення житлових приміщень: кімната в квартирі, приватному будинку, санвузол, кухня, ванна кімната та інше. Працює за принципом перетворення електричної енергії на теплову в довгохвильовому інфрачервоному діапазоні. Непомітне м'яке тепло, яке створює комфортну температуру в приміщенні. ОСНАЩЕНИЙ ТЕРМОРЕГУЛЯТОРОМ-ПРОГРАМАТОРОМ. Характеризується: Економічності: терморегулятор-програматор дозволить заощадити електроенергію до 30%. Керамічний наповнювач служить акумулятором тепла і віддає накопичене тепло під час відключення обігрівача. Еколгічність: чисті матеріали використовуютьсяпід час створення панелі. Міцністю: металева конструкція, покрита порошковою фарбою м'якого білого кольору, загартованої в печі - надовго забезпечить панель красивим зовнішнім виглядом. Безпекою: тепло у вигляді довгохвильового інфрачервоного теплового потоку м'яко та комфортно зігріє Ваше приміщення. Довговічністю: тривалий термін служби до 30 років окупає цю покупку з лишком. Надійністю: гарантійний термін 5 років дозволить не турбуватися про можливі проблеми з обігрівачем. Універсальність: застосовується для опалення в різних умовах. Клас захисту для електроприладів - IP 54: захист від проникнення твердих частинок = "5" - пилозахищений. Захист від проникнення води = "4"бризки. Повна комплектація: кріплення на стіну, вимикач, дріт з вилкою, вбудований терморегулятор-програматор - дозволяє відразу використовувати панель.

Конвектор SunWay SW RE-1000 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Конвектор SunWay SW RE-1000 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Конвективні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Конвективні обігрівачі и купити Конвектор SunWay SW RE-1000 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Конвектор SunWay SW RE-1000

Тип Керамічний
Опалювальна потужність 1000 В
Площа опалення 18 кв.м
Напруга 220 В
Термостат Є
КОНТРОЛЬ Електронне
Параметри встановлення Настінний
Захисні функції IP 54
Розміри (SHHVKHT) 1200х570х15
Вага 13 кг
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Конвектор SunWay SW RE-1000 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Конвектор SunWay SW RE-1000

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SunWay SW RE-1000

Код товару: 169838
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 336920
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344222
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →