Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пила Sturm RS8812

Код товару: 135473
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sturm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилки та плитка Пила Sturm RS8812

Швидкість холостого ходу 0-2600 об/хв.
Максимальна потужність 1200 Вт
Напруга, 220В~ 50 Гц
Амплітуда коливань 20 мм

Ціна: 2795 грн
шт

Опис товару Пила Sturm RS8812

Сабельна електрична пилка, або електроножовка Sturm RS8812, являє собою універсальний інструмент для здійснення розрізання широкого спектру різних матеріалів, різної твердості та складу. Як робочий орган в даному електроінструменті застосовуються спеціальні плоскі ріжучі полотна, які можна порівняти зі звичайним полотном лучкової пили. Шабельна електропила Sturm RS8812 використовується для розпилювання різних матеріалів: деревини, гіпсокартону, пластмас, газобетону, та іншого. Висока працездатність даного інструменту забезпечується надійним приводом, потужність якого становить 1200 Вт, чогодостатньо здійснення робіт за матеріалами різної твердості. Основне правило - щоб товщина матеріалу, що розпилюється, відповідала технічним параметрам і можливостям даного інструменту. Універсальний утримувач полотен забезпечує легку заміну полотен. Для заміни необхідно повернути головку і замінити старе полотно на нове, після чого повернути головку в початкове положення. Ножівка розроблена спеціально для тривалої та зручної експлуатації. Спеціально для цього інструмент оснащений D-подібною ручкою, а діаметр і форма шийки редуктора відмінно підходять для зручного хвату другою рукою. А наявність м'яких, неслизьких вставок та накладок з якісногоеластомеру дозволяють надійно фіксувати інструмент.
 

 

Пила Sturm RS8812 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пила Sturm RS8812 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилки та плитка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилки та плитка и купити Пила Sturm RS8812 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пила Sturm RS8812

Тип Шабельна ножівка
Огляд Ручна
споживана потужність 1200 Вт
Напруга 220В~
Частота 50 Гц
додаткові характеристики Система заміна швидкої пилки, електронне регулювання швидкості, гумова рукоятка; регулювання обертів;
Вага 2,73 кг

* Технічні характеристики Пила Sturm RS8812 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пила Sturm RS8812

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sturm RS8812

Код товару: 224715
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 284968
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303539
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →